UTE:  Virgil van Dijk har trent på egenhånd i nesten en måned. Wesley Hoedt kan være mannen som erstatter ham, og skal ifølge Lazio-direktør Ighli Tare ha blitt garantert fast førstelagsfotball i Southampton.

Håper stopperkjøp forandrer Southamptons ståsted

Samtidig skal Liverpool ikke ha noen andre navn på blokken, og Julian Draxler-interessen avkreftes.

Southampton skal være i ferd med å sikre seg Lazio-stopper Wesley Hoedt for £17m, noe som kan åpne opp for et salg av Virgil van Dijk. 

Det melder James Pearce i Liverpool Echo

«Liverpool er klare til å slå til dersom Southamptons ståsted forandrer seg. Om Southampton fortsetter å stå fast ved at van Dijk ikke er til salgs, er det imidlertid høyst usannsynlig at Jürgen Klopp henter en annen stopper», skriver Pearce. 

Ikke i trening

Echo-journalisten påpeker at nederlenderen fortsatt ikke har returnert til lagtrening. Dermed fortsetter usikkerheten rundt stopperens fremtid. 

«Liverpool vet at de må trå varsomt etter beskyldningen om opptrapping i juni. Southamptons strategi har speilet den Liverpool har kjørt med Barcelona om Coutinho – de har ikke vært villige til å lytte til bud». 

«Hvis Southampton imidlertid skulle gi etter, kommer Liverpool til å stå først i køen. Hvis ikke, kommer Jürgen Klopp til å gå inn i sesongen med de han allerede har». 

Ingen Draxler

Som en del av ryktestormen rundt Coutinho, har Liverpool blitt linket til PSGs Julian Draxler. Den overgangen avfeier Pearce. 

«Klopp var interessert i Draxler i januar, men spilleren avslo Liverpool. Liverpool har ingen interesse i å gå for spilleren igjen ettersom Klopp ikke er ute etter å forsterke i den posisjonen. Med Salah og Solanke inn dørene, er han fornøyd med alternativene han allerede har», skriver Echo-journalisten.