Håper stopperkjøp forandrer Southamptons ståsted

Samtidig skal Liverpool ikke ha noen andre navn på blokken, og Julian Draxler-interessen avkreftes.

21. aug 2017 kl 15.32 Arve Corneliussen

Southampton skal være i ferd med å sikre seg Lazio-stopper Wesley Hoedt for £17m, noe som kan åpne opp for et salg av Virgil van Dijk.

Det melder James Pearce i Liverpool Echo.

«Liverpool er klare til å slå til dersom Southamptons ståsted forandrer seg. Om Southampton fortsetter å stå fast ved at van Dijk ikke er til salgs, er det imidlertid høyst usannsynlig at Jürgen Klopp henter en annen stopper», skriver Pearce.

Ikke i trening

Echo-journalisten påpeker at nederlenderen fortsatt ikke har returnert til lagtrening. Dermed fortsetter usikkerheten rundt stopperens fremtid.

«Liverpool vet at de må trå varsomt etter beskyldningen om opptrapping i juni. Southamptons strategi har speilet den Liverpool har kjørt med Barcelona om Coutinho – de har ikke vært villige til å lytte til bud».

«Hvis Southampton imidlertid skulle gi etter, kommer Liverpool til å stå først i køen. Hvis ikke, kommer Jürgen Klopp til å gå inn i sesongen med de han allerede har».

Ingen Draxler

Som en del av ryktestormen rundt Coutinho, har Liverpool blitt linket til PSGs Julian Draxler. Den overgangen avfeier Pearce.

«Klopp var interessert i Draxler i januar, men spilleren avslo Liverpool. Liverpool har ingen interesse i å gå for spilleren igjen ettersom Klopp ikke er ute etter å forsterke i den posisjonen. Med Salah og Solanke inn dørene, er han fornøyd med alternativene han allerede har», skriver Echo-journalisten.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]