– Trent kan bli utrolig god

Skryten kommer fra back-kollega Alberto Moreno.

18. aug 2017 kl 09.44 Einar Kvande

Med Nathaniel Clyne ute med ryggskade er det unge Trent Alexander-Arnold som har bekledd høyrebacken for Liverpool i sesongens to første kamper, og han vil også være mannen det blir satset på mot Crystal Palace i morgen.

– Jeg liker virkelig Trent som spillertype, sier back-kollega Alberto Moreno til Liverpoolfc.com.

– Han er en topp spiller, og kan med tiden bli utrolig god, slår spanjolen fast.

– Jeg ser han på treningsfeltet hver dag, og jeg kan fortelle dere at han er god der. Derfor kommer det ikke som noen overraskelse på meg at han er så god i kampene.

– Dette fortjener han

Alberto Moreno ble selv profesjonell med Sevilla som tenåring, og vet hvilket stadie Alexander-Arnold befinner seg på nå.

– Det er en fin tid når du går fra å være gutt til å bli mann, og kjemper deg inn på laget ditt. Du ønsker å spille førstelagsfotball for klubben din og byen din, og så klarer du det. Det er en utrolig opplevelse både for deg og familien din, som alltid har jobbet hardt for deg og støttet deg.

– Det Trent opplever nå er flott, og jeg synes han virkelig fortjener det. Han er en veldig god ung gutt. En flott person. Han er veldig rolig og ydmyk, og jeg håper han blir en stor fotballspiller i årene som kommer, avslutter Moreno.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]