Klart tale fra Klopp: – Uansett hva Barcelona byr, vil vi ikke ha pengene

Jürgen Klopp gjør det helt klart nok en gang at Philippe Coutinho ikke blir solgt i dette overgangsvinduet.

15. aug 2017 kl 00.06 Arve Vassbotten

Foran tirsdagens møte med Hoffenheim gjentar Jürgen Klopp, nok en gang, at Philippe Coutinho ikke vil bli solgt til Barcelona før overgangsvinduet stenger 31. august.

Selv hvis Barcelona kommer med et tredje bud på 100 millioner pund vil det bli avslått, skriver James Pearce i Liverpool Echo.

– Uansett hva Barcelona sier de vil by, så vil vi ikke ha det. Det er en klar beskjed. Vi vil ikke ha penger, vi vil investere i laget og ha det beste laget, fordi vi har våre mål og drømmer, sier Klopp i intervjuet med Liverpool Echo og andre britiske aviser.

Ble misforstått

Vi vil ikke ha penger, vi vil investere i laget og ha det beste laget, fordi vi har våre mål og drømmer.Jürgen Klopp

Da Klopp uttalte seg etter kampen mot Watford og sa at «hans sjefer» ville bestemme utfallet, tolket mange det til at Fenway Sports Group (FSG) likevel kunne komme til å selge midtbanejuvelen.

Klopp understreker nå at det han mente var at FSG allerede hadde satt ned foten for salg med sin pressemelding, og at en videre debatt om temaet var meningsløst.

– Jeg har spilleren fra seinest 31. august

– Det er ikke det at jeg ikke ønsker å snakke. Jeg kan bare ikke forandre mine svar. Hvis det er et bud på en spiller og jeg sier «nei» for eksempel, kan eierne si «ja, la oss høre hvor mye de vil betale». De kan så selge spilleren om de får feks 50 millioner pund og det er det de vil ha. Det er slik en klubb fungerer.

– Slik var det med Hans-Joachim Watzke i Dortmund. Tror du jeg sa: «Få Nuri Sahin til Real Madrid så fort som mulig?». Det var ikke min beslutning. Spilleren hadde kontrakt. De ble enige. Jeg ber ikke om ting jeg ikke kan få, og jeg respekterer spillereglene.

– Så nå hvis jeg sier «jeg ville solgt ham», og de sier «nei, vi vil ikke selge», så gir det ingen mening.

– Jeg har spilleren fra seinest 31. august igjen, eller når ryggen er frisk.

– Jeg kan leve med dette. Det er ikke noe problem. De er hundre prosent klare på det. Det er ikke noe mer å si, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]