«Uforandret om van Dijk»

Manager Mauricio Pellegrino har ikke hørt om interesse for Virgil van Dijk fra Chelsea og Arsenal, men utelukker ikke at noe vil skje sent i transfervinduet.

25. aug 2017 kl 09.30 Torbjørn Flatin

- Jeg vet ikke, vi har sju dager igjen, sier Pellegrino til «Daily Echo», lokalavisen i Southampton, på spørsmål om transfervinduet og hvorvidt Southampton vil kjøpe og/eller selge under innspurten av sommervinduet.

- Det er mye å ta hensyn til, da vi har viktige spillere i vår tropp som mange klubber ønsker. For øyeblikket forventer jeg ikke at noe vil skje, men du vet aldri hva som kan hende mot slutten. Hvis det åpner seg muligheter er vi klare.

- Jeg kan håndtere denne situasjonen, men avgjørelsen handler ikke bare om meg. Jeg må rette meg etter direktører, formann, og så har jeg mitt syn på hvordan troppen skal være.

Rykter om Chelsea og Arsenal

- Jeg har ikke noen slik informasjon, svarte Pellegrino på rykter om at representanter fra Chelsea og Arsenal skal ha vært i kontakt med Virgil van Dijk om en mulig overgang. En spiller som står øverst på ønskelisten til Jürgen Klopp og Liverpool.

- Situasjonen med Virgil er uforandret, det er alt jeg vil si, avslutter manageren som bekrefter at van Dijk er uaktuell til bortekampen mot Huddersfield kommende helg.

Southampton har imidlertid gjort sine «forberedelser». De har kjøpt midtstopperen Wesley Hoedt fra Lazio for £15M og Maya Yoshida, en annen midtstopper, skrev i går under på en ny treårig kontrakt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]