– Van Dijk foretrekker Liverpool

Både Arsenal og Chelsea vil gjerne ha nederlenderen, dersom Southampton nekter å selge til LFC.

8. aug 2017 kl 08.13 Arild Skjæveland

I går var det utvikling i overgangssagaen rundt Virgil van Dijk, som la inn en formell overgangssøknad der han krevde at klubben solgte ham.

Han la også ut en pressemelding, som var ordlagt slik at det er vanskelig se for seg at han kan spille for Southampton igjen.

Fortsatt ikke til salgs

Paul Joyce i The Times skriver at de som bestemmer på St. Mary’s fortsatt har samme holdning - spilleren er ikke til salgs.

Han skriver videre at det er en holdning som vil bli testet, da klubben kan sikre seg en overgangssum på mellom 50 og 70 millioner pund for en spiller som har ytterligere forverret sitt forhold til klubben.

Det etter en sommer der han har trent alene og ikke deltatt i pre-season med sine lagkamerater og den nye manageren Mauricio Pellegrino.

Foretrekker Liverpool

The Times-journalisten skriver at Van Dijk ønsker seg til Liverpool. På Anfield ble man i juni tvunget til å trekke interessen for spilleren og legge seg langflat, etter at et samlet pressekorps meldte at han hadde bestemt seg for å spille for Jürgen Klopp - etter å ha blitt linket til samtlige toppklubber i landet.

Chelsea har blitt daglig linket til midtstopperen den siste uka, med rapporter om bud på 50 og 60 millioner pund. Joyce skriver at også Arsenal ønsker seg 26-åringen, og at de begge håper at Southampton vil nekte å selge til Liverpool på grunn av hendelsene i juni.

Joyce tror ikke det vil komme en snarlig løsning på denne sagaen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]