Ventetiden er snart over

Emre Can ser frem til at alvoret starter på lørdag. Liverpool gjester som kjent Watford i ligaåpningen.

10. aug 2017 kl 17.20 Einar Kvande

– Jeg tror alle ser frem til den nye sesongen. Preseason er over nå, og alle er glade for det. Jeg synes vi har gjennomført en god preseason, og nå kan vi gå den nye sesongen i møte med selvtillit, sier Can til Liverpoolfc.com.

Can forventer tøff motstand på Vicarage Road.

– Jeg tror Watford blir vanskelige å slå, men alle ser frem til kampen og vil gi 100%. Alle gleder seg til en ny sesong.

– Sist vi spilte der ble det en veldig tøff kamp. Vi vant 1-0, og jeg husker at de traff tverrliggeren i siste minutt. Jeg håper vi vinner denne kampen også selvsagt. Det er det viktigste i sesongens første kamp.

– Viktig å vinne åpningskampen

Etter å ha vunnet seks av åtte preseason-kamper er Can optimist foran den nye sesongen.

– Vi spilte bra mot slutten av forrige sesong. Vi var veldig gode i de siste kampene, og jeg tror alle har sett hvor sterke vi har vært i sommer. Forhåpentligvis kan vi ta dette med oss inn i den nye sesongen, og vinne de første kampene.

– Det er viktig å vinne åpningskampen, for da får du en god følelse med tanke på resten av sesongen. Jeg tror Watford-kampen blir veldig vanskelig, for det er aldri lett der, men vi må tro på oss selv og spille vårt eget spill. Da kan vi vinne der.

Matchvinner i mai

Can ble matchvinner i den nevnte 1-0 seieren på Vicarage Road i mai, og hans utrolige saksespark ble kåret til «Årets mål».

– Jeg har fantastiske minner fra den kampen når jeg nå reiser tilbake til Watford. Jeg kommer aldri til å glemme det målet. Det var det beste målet jeg har scoret noen gang. Forhåpentligvis vinner vi også denne helgen. Det er det viktigste.

Watford-troppen har gjennomgått store forandringer i løpet av sommeren, og gultrøyene har fått en ny manager i Marco Silva.

– Selvsagt blir det vanskelig. Det er ikke godt å vite hvordan de vil spille, for de har nye spillere og det blir interessant å se hvem som spiller og hvordan de spiller. Det blir en interessant match, avslutter Can.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]