– Vi er i god form

Jürgen Klopp gleder seg til kampene mot Watford og Hoffenheim.

9. aug 2017 kl 20.20 Einar Kvande

Jürgen Klopp uttalte seg om de to kommende kampene i forbindelse med at Liverpool FC i dag offentliggjorde Western Union som sin første sponsor på draktermet.

– Vi er i god form. Spillerne er i godt humør. Holdningene på trening er veldig bra. Ja, vi har hatt et par småskader og en mer alvorlig skade (Adam Lallanas lårskade), men slik er livet, uttalte Klopp da han fikk spørsmål om stemningen i troppen foran ligaåpningen mot Watford.

– Vi viste i Dublin at vi er i god form, så alt er bra. Men nå må vi selvsagt levere varene. Det vet vi, og vi er klare til å gjøre det. Skarpheten er i ferd med å komme tilbake. Vi er veldig spente, fortsatte Liverpool-manageren.

– Vi kom på fjerdeplass forrige sesong, og alle var fornøyde med det. Det var en bra prestasjon etter at vi la ned en stor innsats.

– Vi visste at dette ville gi oss en kvalifiseringskamp, og nå nærmer den seg. Men først skal vi spille mot Watford, selv om alle synes å tenke på Champions League-kvalifiseringen. Watford er vårt første mål, og vi har fortsatt et par dager til å forberede oss.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]