LINKET:  Will Hughes har blitt linket med en overgang til Liverpool en rekke ganger siden han slo gjennom som tenåring i Derby. I sommer kjøpte Watford midtbanespilleren for en sum som skal være på rundt £8m, ifølge The Guardian.

Før kamp i motstanderleiren:– Vi har hatt et strålende overgangsvindu

For lørdagens motstander har det sett best ut utenfor banen i preseason.

– Preseason har vært blandet drops for oss. På banen har det sett ganske dårlig ut med tap mot AFC Wimbledon og Rangers, en kjedelig seier mot Viktoria Plzen og to 0-0-kamper mot Aston Villa og Real Sociedad. De målløse kampene er et klart tegn på at vi trenger å forsterke fremover, mener Andy Lewers, mannen bak Watford-bloggen The Hornets' Nest. 

Lørdagens motstander har hentet spillere som Nathaniel Chalobah, Will Hughes, Andre Gray og Kiko Femenía denne sommeren. 

Det er Lewers godt fornøyd med. 

– Det er utenfor banen vi har imponert denne sommeren. Vi har hatt et av de beste overgangsvinduene i ligaen hittil. Spesielt har Will Hughes imponert meg i preseason, og han er definitivt en folk bør ha et øye til, sier Lewers. 

Ny manager 

Foran denne sesongen har Watford erstattet Walter Mazzari med tidligere Hull- og Olympiakos-manager Marco Silva.

– Det høres nok rart ut, men det beste med den nye manageren er at han snakker engelsk. Mazzari brukte oversetter hele sesongen, og Silva inn har vært et friskt pust. En viktig del av Watford er det tette båndet mellom klubben og supporterne, og det var helt fraværende i fjor, forteller Watford-bloggeren. 

Mazzari spilte ofte med tre bak forrige sesong. Lewers tror Silva kommer til å legge om til fire bak.

– Magefølelsen min sier 4-1-4-1 mot Liverpool. Silva liker at laget angriper gjennom vingene, og der har vi spillere som Pereyra og Success som liker å skjære innover. Hvis Watford får formasjonen til å sitte allerede, tror jeg vi kan skape noen problemer fremover mot Liverpool. 

– Midtbanen vår er veldig mye sterkere enn forrige gang vi møtte Liverpool. Doucouré spilte knapt nok forrige sesong, men ser ut til å være en skjult diamant i den defensive midtbanerollen. Du har også Cleverley, Chalobah, Hughes, Capoue og Pereyra som gjør at det ser veldig bra ut sentralt, mener Lewers. 

– Denne uken hentet vi Richarlison og Gray inn for å forsterke angrepet, noe vi desperat trengte med tanke på Deeneys skade. Jeg tipper vi får se begge i aksjon på lørdag. 

Økte sjanser

Lewers forklarer at han vanligvis aldri har troen når Watford skal møte Liverpool, men skader og Coutinho-situasjonen gjør ham mer optimistisk. 

– Hvis du hadde spurt meg om dette for en uke siden, ville jeg spådd en garantert Liverpool-seier. Med to nye signeringer i angrep for oss, skaden til Adam Lallana og et håp om at Coutinho ikke spiller, er jeg faktisk veldig optimistisk. Jeg tror vi har en realistisk sjanse til poeng nå.

Stig Torbjørnsen, som er en del av Watfords speiderteam, er ikke spesielt imponert over Watfords hyppige managerbytter.

– De bytter manager oftere enn vanlige folk bytter klær. I tillegg har de veldig mange spillere i omløp, og jeg tror ikke det er noe å satse på for en klubb. De har heller ikke noen rød tråd i det de gjør. Det er ikke slik at de erstatter en italiensk manager med en ny italiener. Jeg tror det de holder på med er negativt, mener Torbjørnsen.

– Samtidig skal det sies at Silva gjorde en god jobb i Hull. Han er en bedre mann enn han som var der, og fikk mye ut av lite da han var i Hull, legger Torbjørnsen til. 

DEBUT:  Denne uken slo Watford ny overgangsrekord med £18,5m for Andre Gray. Forrige sesong scoret han ni mål på 26 starter for Burnley i ligaen.

Usikkert angrep 

Ifølge Premierinjuries.com er det usikkert om Troy Deeney rekker kampen mot Liverpool. Dermed ligger det til rette for at nysigneringen Andre Gray kan få debuten sin allerede. 

– Om Deeney ikke spiller er det et tap, for han betyr mye for dem. Samtidig skal det sies at Gray har vært veldig bra i Burnley. Han har gått litt under radaren, men scoret masse og er en måljeger, forklarer speideren. 

– Da han spilte i lavere divisjoner, var faktisk Gray en spiller vi så på til norske klubber. Han er en veldig bra Watford-signering, men ville jo ikke vært et bra kjøp til Liverpool for eksempel, påpeker han. 

Mens Watford har forsterket helt fremme, mener Torbjørnsen de gjorde en feilvurdering da de ga Heurelho Gomes fornyet tillit med ny kontrakt. 

– At de forlenget med keeperen synes jeg var veldig rart. Han er veldig midt på treet. Jeg mener Watford er totalt underlegne Liverpool, og ser for meg en kamp der Liverpool har mye ball mot et dypt Watford. 

Del

Watford

18.03.2018 11:19

Se Klopps pressekonferanse etter storseieren over Watford

Her serverer vi hele Jürgen Klopps pressekonferanse etter at Watford ble sendt hjem fra Anfield som slakt.

18.03.2018 10:57

Dette skriver avisene:Salah imponerer alle

Engelske aviser konkurrerer om å finne de beste superlativene for å beskrive Mohamed Salahs innsats mot Watford.

17.03.2018 22:47

– Ganske eksepsjonelt

Jürgen Klopp sliter med å finne ord som er dekkende for å beskrive Mohamed Salahs scoringsshow mot Watford.

Før kamp i motstanderleiren

12.05.2018 14:59

Før kamp i motstanderleiren:Frykter Brightons svakhet passer Liverpool perfekt

Brighton må vinne borte om de skal ødelegge for Liverpool. Det har de ikke klart siden november.

05.05.2018 09:43

Før kamp i motstanderleiren:– Han har nesten vært skandaløst defensiv i toppkampene

Chelseas statistikk mot topp-seks-lagene denne sesongen er alt annet enn imponerende.

01.05.2018 15:09

Før kamp i motstanderleiren:– Så lenge Liverpool har de to, bør det bli mål mot et lag som åpner seg

Roma-kollapsen sjokkerte Serie A-ekspertene. På Stadio Olimpico forventer de seg en helt annen utgave.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.07.2018 kl 11:12

– Liverpool har akspetert bud på Ward

+
19.07.2018 kl 10:52

– Vi bestemte oss for å selge Alisson

Roma bekrefter nå at en avtale er nær å bli offentliggjort.

+
19.07.2018 kl 10:12

Treningskamp uten Wijnaldum og Ings

Jürgen Klopp vil igjen stille med forskjellige lag i første og andre omgang.

+
19.07.2018 kl 08:00

– Jeg elsker preseason

Men Jürgen Klopp skulle gjerne hatt flere spillere tilgjengelig.

+