– Vi har ingen skader

Julian Nagelsmann har holdt sin pressekonferanse foran morgendagens kamp.

22. aug 2017 kl 19.47 Arild Skjæveland

Mens Liverpool har sine skadeproblemer på midtbanen, går Hoffenheim inn til onsdagens kamp med skadefri tropp. Det fortalte manager Julian Nagelsmann på kveldens pressekonferanse.

– Alle spillerne er friske, så jeg har en full tropp å velge fra. Vi har ingen skader etter kampen mot Bremen, sa den 30 år gamle manageren.

Tror på avansement

For en uke siden vant Liverpool det første møtet 2-1. Med to bortemål må tyskerne score to ganger på Anfield i morgen kveld.

– Vi går til denne kampen fulle av selvtillit, og har tro på at vi kan klare det. Vi viiste mot Bremen at vi spiller med tålmodighet og disiplin, og det er det vi skal gjøre i morgen også.

– Vi er selvsagt klar over bortemålsregelen i Champions League, men vi ønsker å score to mål først.

Han tror ikke Anfield blir noen faktor - selv om det er Hoffenheims første bortekamp i Europa i klubbens historie.

– Vi kommer ikke til å bli skremt. Forventning er det riktige ordet. Anfield har sett mange store kamper, og i morgen håper jeg at vi kan levere en.

Nagelsmann hadde også med seg Benni Hübner. Han mener laget viste nok i det første oppgjøret til å ha tro på avansement.

– Vi viste i den første kampen at vi kan slå dem. Nå må vi gjøre det, og jeg gleder meg til å spille. Det er ikke så mye vi må gjøre annerledes. Vi klarte oss bra mot Liverpools tempo i den første kampen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]