– Vi må bygge videre på andreomgangen mot Watford

Jürgen Klopp så mye bra i andreomgangen mot Watford, som han vil forsøke å ta med seg inn i kveldens kamp mot Hoffenheim.

15. aug 2017 kl 14.40 Einar Kvande

Etter å ha analysert 2-2 kampen på Vicarage Road er Klopp overbevist om at det var dårlig dømming heller enn dårlig forsvarsspill som kostet laget hans tre poeng.

– Jeg så mye bra i den første kampen. Sluttresultatet ble ikke spesielt rettferdig, siteres Klopp av Liverpool Echo.

Misfornøyd med dømmingen

– Det er ikke så mange som har bemerket at vi vant 3-2 om reglene hadde blitt fulgt. Akkurat som mot Manchester United i fjor, var målet deres offside.

– Kan du huske det siste målet vi gjorde som ble godkjent selv om det var offside?

– Jeg er faktisk ikke sikker på om det har skjedd etter at jeg kom til klubben, men jeg vet det har skjedd flere ganger mot oss.

– Vi hadde problemer i kampen, men vi skulle ha hatt tre poeng isteden for ett. Om jeg var fornøyd med starten av kampen? Nei, det var jeg ikke.

– Det vi gjorde i annen omgang var det jeg ønsket at vi skulle gjøre fra start av, men jeg kunne ikke se det i begynnelsen.

– Jeg sa til spillerne etter kampen at vi har hatt fem og en halv uke med preseason, hvor vi gjorde det klart hva vi ønsker å gjøre og hvordan vi ønsker å forsvare oss.

– Vi har våre raskeste spillere på vingene. Vi utnyttet dem ikke. Jeg var ikke fornøyd med starten, men andre omgang var bedre og jeg mener vi hadde fortjent å vinne.

Ikke bekymret for dødballene

Klopp er ikke bekymret for at svakhetene på defensive dødballer skal bli et problem igjen mot Hoffenheim.

– Våre offensive dødballer var veldig gode mot Watford, men mot oss hadde vi en hvor vi opptrådte veldig dårlig. Den andre vi slapp inn mål på burde ikke blitt tellende.

– Du kan ikke si til spillerne at det ikke er nok å sette motstanderen i offside på en dødball. Alle tegn fra preseason og den første kampen tyder på at vi er på riktig vei. Nå må vi vise det mot Hoffenheim.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]