MYE BRA  Jürgen Klopp synes ikke prestasjonen mot Watford var så dårlig som mange vil ha det til.

– Vi må bygge videre på andreomgangen mot Watford

Jürgen Klopp så mye bra i andreomgangen mot Watford, som han vil forsøke å ta med seg inn i kveldens kamp mot Hoffenheim.

Etter å ha analysert 2-2 kampen på Vicarage Road er Klopp overbevist om at det var dårlig dømming heller enn dårlig forsvarsspill som kostet laget hans tre poeng.

– Jeg så mye bra i den første kampen. Sluttresultatet ble ikke spesielt rettferdig, siteres Klopp av Liverpool Echo.

Misfornøyd med dømmingen

– Det er ikke så mange som har bemerket at vi vant 3-2 om reglene hadde blitt fulgt. Akkurat som mot Manchester United i fjor, var målet deres offside.

– Kan du huske det siste målet vi gjorde som ble godkjent selv om det var offside?

– Jeg er faktisk ikke sikker på om det har skjedd etter at jeg kom til klubben, men jeg vet det har skjedd flere ganger mot oss.

– Vi hadde problemer i kampen, men vi skulle ha hatt tre poeng isteden for ett. Om jeg var fornøyd med starten av kampen? Nei, det var jeg ikke.

– Det vi gjorde i annen omgang var det jeg ønsket at vi skulle gjøre fra start av, men jeg kunne ikke se det i begynnelsen.

– Jeg sa til spillerne etter kampen at vi har hatt fem og en halv uke med preseason, hvor vi gjorde det klart hva vi ønsker å gjøre og hvordan vi ønsker å forsvare oss.

– Vi har våre raskeste spillere på vingene. Vi utnyttet dem ikke. Jeg var ikke fornøyd med starten, men andre omgang var bedre og jeg mener vi hadde fortjent å vinne.

Ikke bekymret for dødballene

Klopp er ikke bekymret for at svakhetene på defensive dødballer skal bli et problem igjen mot Hoffenheim.

– Våre offensive dødballer var veldig gode mot Watford, men mot oss hadde vi en hvor vi opptrådte veldig dårlig. Den andre vi slapp inn mål på burde ikke blitt tellende.

– Du kan ikke si til spillerne at det ikke er nok å sette motstanderen i offside på en dødball. Alle tegn fra preseason og den første kampen tyder på at vi er på riktig vei. Nå må vi vise det mot Hoffenheim.