TRE:  Sadio Mané har fått en pangstart på årets sesong, og står med tre mål på tre ligakamper. Dermed deler han toppscorer-tronen med Romelu Lukaku.

– Vi spilte fantastisk fotball

Sadio Mané stråler etter sesongstarten.

– Vi spilte fantastisk fotball. Fra første til siste spark. Vi skapte veldig mange sjanser, og nøkkelen til resultatet var at vi scoret på de fleste av dem, sier Sadio Mané til Liverpoolfc.com

Senegaleseren har nå scoret i tre av tre ligakamper. 

– Dette er en god periode for oss. Det er alltid viktig å vinne kamper, for da sprer selvtilliten seg rundt i stallen. Nå har vi en god følelse. Vi kommer til å jobbe hardt, slik at vi også vinner de neste kampene, forklarer han. 

Mot Arsenal gikk han av banen til stående applaus. 

– Jeg kan ikke forklare den følelsen! Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det på engelsk, men det var spesielt for meg. Jeg kommer alltid til å gjøre mitt beste. Jeg er veldig glad for å være i en av de største klubbene i verden, så jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å hjelpe til med å vinne trofeer, sier Mané.