– Vi spilte fantastisk fotball

Sadio Mané stråler etter sesongstarten.

28. aug 2017 kl 12.18 Arve Corneliussen

– Vi spilte fantastisk fotball. Fra første til siste spark. Vi skapte veldig mange sjanser, og nøkkelen til resultatet var at vi scoret på de fleste av dem, sier Sadio Mané til Liverpoolfc.com.

Senegaleseren har nå scoret i tre av tre ligakamper.

– Dette er en god periode for oss. Det er alltid viktig å vinne kamper, for da sprer selvtilliten seg rundt i stallen. Nå har vi en god følelse. Vi kommer til å jobbe hardt, slik at vi også vinner de neste kampene, forklarer han.

Mot Arsenal gikk han av banen til stående applaus.

– Jeg kan ikke forklare den følelsen! Jeg vet ikke hvordan jeg skal si det på engelsk, men det var spesielt for meg. Jeg kommer alltid til å gjøre mitt beste. Jeg er veldig glad for å være i en av de største klubbene i verden, så jeg kommer til å gjøre alt jeg kan for å hjelpe til med å vinne trofeer, sier Mané.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]