HOLDER KORTENE TETT TIL BRYSTET  Jürgen Klopp ga ingen konkrete svar på hva Liverpool vil foreta seg på overgangsmarkedet frem til 1. september.

Klopp om overganger:– Vi tenker selvsagt på hva vi kan gjøre

Jürgen Klopp ble under dagens pressekonferanse som vanlig spurt om det var noe nytt i forhold til spilleroverganger.

– Dessverre er ikke engelsken min god nok til gi 500 ulike svar på samme spørsmål! Dere ser selvsagt at markedet over hele verden er ganske vanskelig. Flere lag jakter fortsatt på forsterkninger, og det gjør vi også. Det er hva jeg faktisk gjør når jeg ikke er ute på treningsfeltet eller tenker på treningsøkter eller neste kamp, svarte Klopp.

– Vi tenker selvsagt på hva vi kan gjøre, men dersom transfervinduet hadde stengt i går ville jeg likevel allerede hatt et lag som jeg liker og som vi kan spille fotball med. Vi har selvsagt noen skader her og der, og det er ikke så kult, men vi er likevel fortsatt et godt lag for øyeblikket.

– Tiden transfervinduet er åpent er en veldig viktig tid, ingen tvil om det, men det er også viktig hva vi faktisk gjør med laget vi har. Vi får se hva som skjer. Jeg kan ikke forandre svaret mitt, for jeg vet ikke hva som vil skje.

– En del ting kan skje begge veier, men alt peker selvsagt mot 31. august, som jeg kan forestille meg blir en travel dag. Jeg vet ikke om vi vil være involvert på denne travle dagen. Vi får se.

Del

Jürgen Klopp

06.12.2017 11:58

Stem på Klopp og Salah her

Jürgen Klopp og Mohammed Salah er nominert til månedens manager og månedens spiller.

11.10.2017 12:00

Pressekonferanse på fredag

13.10.2017 08:26

Møter pressen kl. 14.00

Overganger

24.01.2018 13:12

Vil vurdere én uke langt januarvindu

Premier League-klubbene vil diskutere om januarvinduet skal kuttes ned.

11.05.2017 18:48

– Keita og van Dijk øverst på ønskelista

James Pearce tror Liverpool vil handle for mer enn noen gang tidligere denne sommeren.

06.01.2017 18:27

Mamadou Sakho:«Jeg er snart tilbake på banen»

Mamadou Sakho hinter om at et klubbskifte kan skje snart.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.11.2018 kl 23:08

Solanke har full tiltro til Klopps plan

Dominic Solanke nekter å la seg frustrere av mangelen på spilletid i Liverpool denne sesongen.

+
19.11.2018 kl 21:44

Van Dijk sikret gruppeseieren

Nederland lå an til tap, men så dukket Liverpool-stopperen opp.

+
19.11.2018 kl 19:43

– Henderson klar til helga

Jordan Henderson sto over for England, men er sannsynligvis tilbake mot Watford.

+
19.11.2018 kl 18:35

– Jeg kunne ikke tro det da jeg hørte om Liverpool-interessen

Andy Robertson hadde sett seg ut en annen klubb, da han fikk vite at han var ønsket av Liverpool.

+