Klopp om overganger:– Vi tenker selvsagt på hva vi kan gjøre

Jürgen Klopp ble under dagens pressekonferanse som vanlig spurt om det var noe nytt i forhold til spilleroverganger.

17. aug 2017 kl 15.48 Einar Kvande

– Dessverre er ikke engelsken min god nok til gi 500 ulike svar på samme spørsmål! Dere ser selvsagt at markedet over hele verden er ganske vanskelig. Flere lag jakter fortsatt på forsterkninger, og det gjør vi også. Det er hva jeg faktisk gjør når jeg ikke er ute på treningsfeltet eller tenker på treningsøkter eller neste kamp, svarte Klopp.

– Vi tenker selvsagt på hva vi kan gjøre, men dersom transfervinduet hadde stengt i går ville jeg likevel allerede hatt et lag som jeg liker og som vi kan spille fotball med. Vi har selvsagt noen skader her og der, og det er ikke så kult, men vi er likevel fortsatt et godt lag for øyeblikket.

– Tiden transfervinduet er åpent er en veldig viktig tid, ingen tvil om det, men det er også viktig hva vi faktisk gjør med laget vi har. Vi får se hva som skjer. Jeg kan ikke forandre svaret mitt, for jeg vet ikke hva som vil skje.

– En del ting kan skje begge veier, men alt peker selvsagt mot 31. august, som jeg kan forestille meg blir en travel dag. Jeg vet ikke om vi vil være involvert på denne travle dagen. Vi får se.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]