Wenger stopper Oxlade-Chamberlain overgang til Anfield?

Ryktene intensiveres om at Liverpool skal være klar med et bud for Alex Oxlade-Chamberlain, men Arsenal kan vegre seg for å selge til rivalen.

26. aug 2017 kl 15.56 Torbjørn Flatin

24-årige Oxlade-Chamberlain nekter å skrive under på et nytt kontraktsforslag nord i London, med mindre enn et år igjen å løpe av sin nåværende avtale.

Signalene skal være at Arsenal nå skal være villige til å lytte til bud for en spiller de risikerer å måtte slippe gratis etter denne sesongen, og at de ser for seg en prislapp opp mot £35M.

Den offensive midtbanespilleren skal ha sagt nei til et tilbud om £180.000, og selv om det er over høyeste lønn i Liverpool FC vil spilleren ved en eventuell overgang kunne forhandle seg fram til et klekkelig signeringsbeløp dersom det ikke er noen overgangssum med i bildet.

Chelsea er en annen klubb som også skal være med i bildet.

Ifølge Liverpool Echo vil Alex Oxlade-Chamberlain foretrekke en overgang til Liverpool og Jürgen Klopp, og de røde skal være klare med et bud. På Anfield skal man imidlertid frykte at Arsene Wenger og Arsenal vegrer seg for å selge til en klubb de vil se på som en direkte rival til topp fire i Premier League.

Liverpool møter Arsenal i morgen og det blir spennende å se om midtbanespilleren blir involvert.

Faktum er at ingen har fått fra Arsenal til Liverpool siden Michael Thomas i 1991, og før det igjen Ray Kennedy i 1974.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]