Wilson blir ute noen uker til

U23-kaptein Harry Wilson fikk akillesproblemer under preseason, og må regne med noen uker til på sidelinjen.

9. aug 2017 kl 16.41 Einar Kvande

Wilson fikk akillesproblemene ikke lenge etter at han begynte preseasontreningen på Melwood i juli.

– Harry har dessverre fått ødelagt mye av preseason, da han har problemer med den ene akillesen, noe som har ført til at han allerede har vært ute noen uker, uttaler U23-manager Neil Critchley til Liverpoolfc.com.

– Forhåpentligvis ser vi snart lys i enden av tunnelen for ham, slik at han kan komme tilbake om et par ukers tid.

– Jeg synes han var fantastisk forrige sesong, og tok store steg på U23-laget. Han er nå flyttet opp til Melwood, og har gjort et godt inntrykk. Skader er dessverre en del av fotballen. Han er en sterk type, og jeg er sikker på at han vil komme tilbake og få en veldig god sesong, avslutter Critchley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]