Wilson og Allan kan havne på lån

Harry Wilson må imidlertid bli kvitt skaden sin først.

18. aug 2017 kl 20.47 Arve Vassbotten

Harry Wilson kan bli lånt ut fra Liverpool for å få mer spilletid denne sesongen. Wilson hadde en fantastisk fjorårssesong på U23 med 28 mål, men har slitt med en akillesskade hele sommeren. Før det blir aktuelt å låne han ut, må han bli kvitt den skaden.

– Harry har vært uheldig med å få preseason ødelagt av skade. Jeg er ikke sikker på hvor nær han er å returnere, men da han kom tilbake for et par uker siden, hadde han et tilbakeslag. Den første prioriteten for han er å bli skadefri, holde seg skadefri og bygge opp fysikken igjen, sier U23-sjef Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Hvis det betyr at han spiller for oss er det flott, men jeg er sikker på at på et tidspunkt vil han ønske å få eksponering for førstelagsfotball, uansett om det er her eller på lån, sier han.

NYTT LÅN:
NYTT LÅN:  Allan Rodriques de Souza må igjen på lån i utlandet.

Får ikke arbeidstillatelse

Liverpool avslo tilnærmelser om både lån og permanent overgang fra Celtic tidligere i sommer. Liverpool Echo tro enten Wilson eller Ryan Kent vil gå på utlån denne sesongen.

Også Allan Rodrigues de Souza ligger an til å få et nytt låneopphold, siden brasilianeren ennå ikke har fått arbeidstillatelse i England. 20-åringen har vært på lån iSJK i Finland, Sint-Truiden i Belgia og tyske Hertha Berlin etter at han kom til Liverpool.

I Tyskland fikk han bare spille 15 kamper, og er dermed fortsatt ikke kvalifisert for arbeidstillatelse i England, og må derfor på nytt låneopphold utenlands.

Liverpool U23 spiller sin første hjemmekamp for sesongen mot Sunderland på søndag klokka 15 på Prenton Park.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]