SKADEPROBLEMER:  Harry Wilson har slitt med akillesproblemer i sommer, og rekker ikke U23-kampen på søndag.

Wilson og Allan kan havne på lån

Harry Wilson må imidlertid bli kvitt skaden sin først.

Harry Wilson kan bli lånt ut fra Liverpool for å få mer spilletid denne sesongen. Wilson hadde en fantastisk fjorårssesong på U23 med 28 mål, men har slitt med en akillesskade hele sommeren. Før det blir aktuelt å låne han ut, må han bli kvitt den skaden.

– Harry har vært uheldig med å få preseason ødelagt av skade. Jeg er ikke sikker på hvor nær han er å returnere, men da han kom tilbake for et par uker siden, hadde han et tilbakeslag. Den første prioriteten for han er å bli skadefri, holde seg skadefri og bygge opp fysikken igjen, sier U23-sjef Neil Critchley til Liverpool Echo.

– Hvis det betyr at han spiller for oss er det flott, men jeg er sikker på at på et tidspunkt vil han ønske å få eksponering for førstelagsfotball, uansett om det er her eller på lån, sier han.

NYTT LÅN:  Allan Rodriques de Souza må igjen på lån i utlandet.

Får ikke arbeidstillatelse

Liverpool avslo tilnærmelser om både lån og permanent overgang fra Celtic tidligere i sommer. Liverpool Echo tro enten Wilson eller Ryan Kent vil gå på utlån denne sesongen.

Også Allan Rodrigues de Souza ligger an til å få et nytt låneopphold, siden brasilianeren ennå ikke har fått arbeidstillatelse i England. 20-åringen har vært på lån iSJK i Finland, Sint-Truiden i Belgia og tyske Hertha Berlin etter at han kom til Liverpool. 

I Tyskland fikk han bare spille 15 kamper, og er dermed fortsatt ikke kvalifisert for arbeidstillatelse i England, og må derfor på nytt låneopphold utenlands.

Liverpool U23 spiller sin første hjemmekamp for sesongen mot Sunderland på søndag klokka 15 på Prenton Park.