20 nye minutter for Coutinho

Philippe Coutinho kom igjen inn for Brasil, i nattens kvalifiseringskamp mot Colombia.

6. sep 2017 kl 00.40 Torbjørn Flatin

Philippe Coutinho har vært på sidelinjen under hele Liverpools innledning av sesongen, etter sigende som følge av en ryggskade.

Etter nærmest mirakuløst å ha blitt friskmeldt umiddelbart etter å ha blitt kalt opp av Brasil, fikk Coutinho sitt andre innhopp på få dager da brassene spilte 1-1 borte mot Colombia. Brasil er allerede klare for neste års VM i Russland etter å ha vunnet den søramerikanske gruppa.

Liverpools playmaker kom inn etter 74 minutter, og med fire minutters tillegg ble det 20 minutter i rollen bak spissen Gabriel Jesus. Spissen til Manchester City kom inn for Roberto Firmino etter 62 minutter. Coutinho beveget seg imidlertid mye, og ofte dypt for å få ballkontakt, og hadde en blanding av dårlige touch hvor han mistet ballen men også et par pene fremspill.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]