Angrer ikke på at han forlot Liverpool

Jonjo Shelvey møter sin gamle klubb på søndag.

29. sep 2017 kl 13.14 Einar Kvande

I et intervju med NUFC TV avslører Jonjo Shelvey at han ikke angrer på at han forlot Liverpool. Midtbanespilleren fikk 69 kamper for Anfield-klubben etter overgangen fra Charlton Athletic i 2010.

Han ble kjøpt av Rafael Benitez, men det var Roy Hodgson som ga Shelvey debuten i Liverpool-trøya. Det var imidlertid under Brendan Rodgers han spilte sine fleste kamper i helrødt.

Shelvey forlot Liverpool til fordel for Swansea i 2013, i jakten på fast førstelagsspill. Deretter gikk ferden videre til Newcastle i januar 2016.

Nå håper midtbanespilleren å bli inkludert i Rafael Benitez sin startoppstilling når duoen skal ut mot sin gamle klubb på St James' Park søndag ettermiddag.

Ønsket å spille flere kamper

– Liverpool var en god, historisk klubb, sier Shelvey om sin tid i Liverpool.

– Det var en god klubb å spille for. Jeg spilte for flere managere i min tid der.

– Det var ikke alltid like lett. Jeg var en ung gutt som flyttet dit fra London, og det var ikke bare å gå rett inn på Liverpools lag å få spilletid. Men jeg følte at jeg gjorde det bra der.

– Jeg hadde valget om jeg ville bli værende eller flytte på meg. Jeg var kommet i en alder der jeg ønsket mer spilletid og flere kamper, så jeg endte opp med å dra til Swansea fra Liverpool.

– Liverpool er en enormt stor klubb, og i ettertid ser jeg at det var en stor avgjørelse jeg tok da jeg flyttet derfra. Men jeg følte at det var riktig på det tidspunktet. Jeg føler at jeg har fått godt betalt for det valget jeg tok, for jeg har fått spille mye flere kamper enn jeg ville fått der.

Newcastle vs Liverpool blir sendt direkte på TV 2 Sport Premium søndag 1. oktober klokken 17.30

Har du innspill til journalisten?
[email protected]