Arsenal vil prøve å kjøpe Lemar igjen

Dersom Liverpool prøver igjen vil de få kamp fra Arsenal.

3. sep 2017 kl 20.45 Arild Skjæveland

Overgangsvinduet stengte natt til fredag, men allerede spekuleres det i hvor Thomas Lemar kommer til å ende. Liverpool og Arsenal la begge inn bud på spilleren før overgangsvinduet stengte.

Wenger bekrefter gigantbud

Liverpool skal ha vært villig til å strekke seg til 75 millioner pund for Thomas Lemar - noe som ville vært over det dobbelte av klubbens tidligere overgangsrekord.

Da Arsenal ble muntlig enig med Manchester City om et salg av Alexis Sanchez, la de inn et gigantbud på hele 100 millioner euro. Det bekreftes nå av Arsene Wenger.

– Ja, vi bydde 100 millioner euro for Lemar, men spilleren ønsket å bli i Monaco, sier Wenger i et intervju med Telefoot.

Han bekrefter at siste ord ikke er sagt.

– Vi kommer til å prøve igjen, sier franskmannen.

– Han vil til Liverpool

Den franske sportsavisen L’Equipe og Jonathan Northcroft i dagens utgave av The Sunday Times melder at spilleren selv ønsker seg til Liverpool, og vil være interessert i en overgang neste sommer.

Samme kveld som overgangsvinduet stengte, scoret Lemar to ganger for Frankrike i nedsablingen av Nederland. Det første målet var en skikkelig perle.

Visepresidenten uttalte seg

Monaco sin visepresident Vadmin Vasilyev har i dag vært ute i media og uttalt seg om saken.

– Det var ikke lett, skal han ha sagt til russiske TASS.

– Thomas ønsket å gå til Arsenal og til Liverpool, men vi hadde samtaler og tok avgjørelsen om at han måtte bli. Han er en veldig viktig spiller for oss. Vi kunne ikke ha solgt ham, for det ville gått utover hele laget og alle spillerne, sier Vasilyev, og gir med det en annen versjon enn Arsene Wenger.

Jonathan Northcroft tror spilleren fort kan bli for dyr for Liverpool neste sommer, og forventer at klubben vil få stor kamp om hans signatur.

ETTERTRAKTET:
ETTERTRAKTET:  Thomas Lemar er ønsket av både Liverpool og Arsenal.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]