Rafa Benitez' pressekonferanse:Bare to skader for Newcastle

Newcastle-manageren snakket om sin kjærlighet for Liverpool.

29. sep 2017 kl 16.35 Arve Corneliussen

– Bare Dummett og Haidara er skadet. Lejuene er tilgjengelig igjen, opplyste Rafael Benitez under hans pressekonferanse fredag ettermiddag, ifølge Chronicle.

Dermed åpner det for at Chancel Mbemba fortsetter på Rafa Benitez' venstreback. Manageren ble naturligvis stilt spørsmål om forholdet til Liverpool, og la ikke skjul på kjærligheten for laget.

– Det er en spesiell kamp for meg. Det kommer til å bli emosjonelt på grunn av alle minnene, og i tillegg bor familien min der. Vi jobber med lokale veldedighetsprosjekter og Hillsborough-familiene. Vi har mange forbindelser, og jeg har et godt forhold til både Liverpool- og Newcastle-fansen, sier han.

– Men jeg vil vinne på søndag. Jeg vil at supporterne våre skal gå hjem fornøyde.

Snakket om Klopp og Coutinho

Rafa mener Jürgen Klopp har gjort en god jobb hittil på Merseyside.

– Han jobber hardt og kan vinne trofeer. De har både gode spillere og en god manager, og skal være oppe og konkurrere med de andre topplagene. Jeg har et godt forhold til Klopp – vi hadde en del kontakt under Wijnaldum-overgangen. Han er en fantastisk manager for Liverpool.

– Folk sier kanskje at Liverpool er svake bakover, men de er ekstremt sterke fremover. Vi må være sterke og solide for å vinne denne kampen, uttalte Benitez.

Spanjolen fikk også spørsmål om Coutinho, som han hadde i stallen da han var Inter-manager.

– Han er en fantastisk spiller. Han er en av mine tidligere spillere, og er veldig talentfull.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]