Beale er tilbake på akademiet

Michael Beale har første dag på jobb i dag.

22. sep 2017 kl 10.39 Arild Skjæveland

Liverpools tidligere U23-sjef Michael Beale er tilbake på akadmeiet i Kirkby, etter å ha jobbet for Sao Paulo i Brasil.

Hans nye jobb handler om å styre treneropplegget, og han skal i hovedsak jobbe med aldersgruppene 5-11 år. Han skal ikke bare bidra med å lage gode fotballspillere, men også utdanne trenerne, melder Liverpools offisielle nettsider.

I tillegg skal han bistå akademisjef Alex Inglethorpe og Nick Marshall med utviklingen av U12-15, og U16-23.

Glad for å være tilbake

– Det er fantastisk å være tilbake, og det føles som at jeg ikke har vært borte. Det føles som å være hjemme igjen, på et spesielt sted med mange gode venner. Jeg håper å kunne spille en liten rolle i det vi forsøker å få til, sier Beale i et intervju med Liverpoolfc.com.

– Jeg har hele tiden hold kontakten med støtteapparatet og spillerne, og har sett kampene selv om jeg har bodd i Brasil. Jeg har mange gode venner i Kirkby og på Melwood, så det er godt å være tilbake.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]