Ble første Liverpool-spiller til å score for Skottland siden King Kenny

Andy Robertson med nydelig mål i VM-kvalifiseringskamp.

1. sep 2017 kl 23.16 Einar Kvande

Liverpool-back Andy Robertsons vakre 2-0 mål ble den store snakkisen etter Skottlands overbevisende 3-0 seier i kveldens VM-kvalifiseringskamp i Litauen.

Robertson mottok ballen like utenfor 16-meteren og skrudde ballen nydelig i krysset etter en halvtimes spill. Dermed ble han første Liverpool-spiller til å score for Skottland siden Kenny Dalglish i 1984! Liverpool-forsvareren spilte hele kampen.

Dette var Robertsons andre landslagsmål på 16 landskamper.

Jordan Henderson ledet England som kaptein for tredje gang på Malta, men engelskmennene slet lenge med å få hull på byllen. Åtte minutter var spilt av andre omgang da Harry Kane satte inn Englands første mål. Sene scoringer av Ryan Bertrand og av duoen Danny Welbeck og Harry Kane på overtid pyntet på resultatet. Alex Oxlade-Chamberlain ble byttet ut etter 76 minutter på stillingen 1-0, mens Daniel Sturridge ikke kom innpå.

Emre Can ble byttet inn etter 79 minutter på stillingen 1-1 da Tyskland vant 2-1 i Tsjekkia.

Brewster debuterte for England U18

Kaptein Joe Gomez spilte hele kampen da England U21 og Nederland U21 spilte uavgjort 1-1 i en EM-kvalifiseringskamp i Holland. Dominic Solanke ble byttet ut etter 71 minutter, mens Trent Alexander-Arnold satt på benken uten å komme innpå. Sheyi Ojo var ikke i kamptroppen.

Kamil Grabara var reservekeeper og kom ikke innpå da Polen U21 vant 3-0 i en EM-kvalifiseringskamp i Georgia.

Marko Grujic var ikke i troppen da Serbia U21 slo Gibraltar 4-0.

Rhian Brewster debuterte for England U18 i en privatlandskamp mot Brasil, og spilte i 76 minutter. Kampen endte 0-0. England vant 5-4 på straffespark-konkurranse.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]