Ble helten i landslagsdebuten

Drømmedebut for 17 år gamle Ben Woodburn.

2. sep 2017 kl 22.47 Arild Skjæveland

Wales slet med å finne veien til nettmaskene mot Østerrike på Cardiff City Stadium i kveld, og var i ferd med å gå mot seks uavgjorte på sju kvalifiseringskamper.

Så satte Chris Coleman inn en 17 år gammel angriper fra Liverpool.

Ben Woodburn kom inn for Tom Lawrence i det 69. spilleminutt. Fem minutter senere falt ble ballen klarert ut på 20 meter. Liverpool-spilleren tenkte seg ikke om to ganger, og banket ballen ned i det venstre hjørnet. En klassescoring i landslagsdebuten!

Målet til Woodburn ble det eneste i kampen, og gjorde at Wales klatret opp to poeng bak Irland på play-off, og fire bak ledende Serbia.

Danny Ward ble sittende på benken.

Seier for Tagseth og Norge

Norge U16 vant i dag 3-0 borte mot Ungarn. Igjen var Edvard Sandvik Tagseth kaptein, med nummer 10 på ryggen.

Harald Nilsen Tangen, Runar Hauge og Kornelius Normann Hansen scoret målene for Norge.

Ingen kamp for Lovren

Dejan Lovren er tilbake på landslaget, og skulle i kveld spille mot Kosovo i Zagreb. Den kampen ble avbrutt og avlyst midtveis i første omgang. Lovren spilte fra start.

Lovren og Kroatia spiller sin neste kvalifiseringskamp i Tyrkia på tirsdag.