Brannagan kan være tilbake

Men Liverpool U23 må fortsatt klare seg uten den skadede duoen Herbie Kane og Juanma når de møter Manchester City i ettermiddag.

10. sep 2017 kl 12.04 Einar Kvande

Det er Liverpool Echo som melder at Brannagan kan returnere fra skade etter at 21-åringen fikk et brudd i hånden for en måned siden, da han ble tråkket på av en medspiller under en treningsøkt på akademiet.

Det forventes at Ben Woodburn og Danny Ings vil figurere i startoppstillingen mot City. Liverpool må imidlertid klare seg uten flere spillere som ble sendt på utlån eller solgt mot slutten av transfervinduet. Spillere som Ryan Kent, Sheyi Ojo, Jordan Williams og Sam Hart.

– Vi ønsker å stille et sterkt lag, men vi gjør alltid det som er riktig for guttene. Derfor fikk Jordan, Sheyi og Ryan dra på utlån, mens Sam Hart fikk en fin overgang til Blackburn fordi vi mener det var best for ham, sier U23-manager Neil Critchley.

Likevel håper Critchley at laget hans kan fortsette der de slapp mot Arsenal i forrige ligakamp, hvor de vant 2-1 i London. Liverpool U23 har vunnet alle sine tre første ligakamper denne sesongen, og topper tabellen foran dagens match.

Harry Wilson var tilbake etter skade i finalen i Lancashire Senior Cup mot Fleetwood Town nylig, og vil sannsynligvis bli involvert igjen i dag.

– Det var flott å ha ham tlbake i forrige uke. Han fikk 45 minutter mot Fleetwood. Han har ikke fått gjennomført noen skikkelig preseason på grunn av sine skadeproblemer, men jeg er sikker på at han vil få fremgang nå og vil melde seg på i førstelagsdiskusjonen. Vi er glade for å ha ham tilbake. Han vet hvor målet står, og var en viktig spiller for U23-laget forrige sesong, sier Critchley.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]