Fikk VM-billett

Rhian Brewster skal representere England under U17-VM i India i oktober.

26. sep 2017 kl 11.32 Einar Kvande

Liverpool-angriper Rhian Brewster er med i 21-mannstroppen som hovedtrener Steve Cooper har tatt ut til å representere England i U17-VM. England møter Mexico, Chile og Irak i gruppespillet, og har base i Kolkata.

Turneringen spilles i tidsrommet 6-28. oktober. England møter Chile søndag 8. oktober. Neste kamp er mot Mexico onsdag 11. oktober, før engelskmennene avslutter gruppespillet med kamp mot Irak lørdag 14. oktober.

Troppen reiser til India senere denne uken, for å gjennomføre en treningsleir i Mumbai før mesterskapet starter. Der vil de spille en treningskamp mot New Zealand kommende søndag, 1. oktober. Etter dette går ferden videre til basen i Kolkata.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]