Clyne forventes å være ute til nærmere jul

Jürgen Klopp bekrefter i dag at det er rimelig sikkert at ryggskaden til Nathaniel Clyne vil holde ham ute til november/desember.

5. sep 2017 kl 16.25 Torbjørn Flatin

Siden Nathaniel Clyne ikke ble tatt ut i troppen som LFC meldte på til Champions League lå det i kortene at hans ryggproblemer var nokså langt unna å leges. Det bekrefter da også Jürgen Klopp til klubbens hjemmeside i ettermiddag.

- Nathaniel arbeider hardt for å komme tilbake og vi følger nøye med på hans utvikling. I realiteten vil det imidlertid fortsatt være en stund før han kan ventes tilbake og klar for spill. Det vil bli lenger enn noen få uker, slik at vi vil fortsette å overvåke og vurdere.

- Det er ganske sikkert at han ikke vil være tilgjengelig for flesteparten av kampene i gruppespillet i Champions League. Hvis vi er så heldige fortsatt å være med i en UEFA-turnering på nyåret, da vil vi kunne ta han med i troppen da.

Hvis en ser på terminlista så spiller Liverpool sine to siste kamper i gruppespillet 21.november og 6.desember.

- Det som er positivt for oss er at Joe (Gomes) og Trent (Alexander-Arnold) har stått fram og tatt vare på sine sjanser, avslutter Jürgen Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]