Skadesituasjonen:Clyne og Lallana har fin fremgang

Men duoen er fortsatt ikke tilbake i vanlig trening.

29. sep 2017 kl 15.03 Einar Kvande

Jürgen Klopp kunne melde om fin fremgang for Nathaniel Clyne og Adam Lallana under dagens pressekonferanse på Melwood. Duoen er som kjent ute med langtidsskader, og fortsatt gjenstår mye rehabiliteringstrening før de er aktuelle for kamp.

– Den oppdateringen jeg kan komme med, og den gjelder begge to, er at de har fremgang, men ingen av dem trener med laget i morgen. Men det går i riktig retning for begge to, sa Klopp under pressekonferansen.

– For Clyne så det litt usikkert ut i et par uker, men nå har han tatt gode steg, og det er veldig bra.

– For Adam har alt forløpt helt normalt. Det har det gjort fra første dag etter at han fikk skaden. Utviklingen har vært slik vi trodde den kom til å bli. Han løper utendørs nå, og gjør med det store fremskritt. Han har ikke problemer med skaden lenger. Vi må bare vente til muskelen blir en muskel igjen, om du kan si det på den måten. Du kan ikke skynde deg med dette. Men så langt har han ikke hatt noen tilbakeslag, og alt går bra.

Ikke bekymret

Klopp hadde ikke noen nye skadebekymringer han ville dvele ved foran søndagens kamp mot Newcastle på St James' Park.

– Vi har ingen bekymringer, men det var en ganske intens kamp mot Spartak Moskva på tirsdag. Vi fikk noen smeller, så vi får se. Men akkurat nå har jeg ingen bekymringer. Jeg vil trolig vite dette helt sikkert i morgen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]