Spillerbørs:Philippe Coutinho er tilbake!

Vi har kåret Liverpools bestemann.

23. sep 2017 kl 20.42 Lars Frøsland

Mignolet 6 - Fra syndebukk til helt når han redder straffe av Vardy i andre omgang. Men han gjør for mange feil - og er usikker i viktig øyeblikk. Litt uheldig at han ikke får frispark på Leicesters 2-1-scoring.

Moreno 7 - Gjør sakene sine bra i dag, og viser at han har funnet formen på Liverpools venstreback.

Lovren 5 - Kaos i første omgang: Pasningsmiss etter pasningsmiss og rufs i duellspillet. Sprer usikkerhet. Lovren spilte seg dog opp i andre omgang.

Matip 8 - Nok en god kamp av Matip. Han forstår timing bedre enn noen andre i Liverpools backrekke, og er også teknisk overlegen i dette forsvaret.

Gomez 6 - En kamp på det jevne fra den unge engelskmannen. Lures litt for lett, men viser at dette er en spiller for fremtiden.

Can 7 - Er en av få i midtbaneleddet som kan forsere og passere ledd. Det er viktig for det kreative spillet. Denne mannen er viktig. Virker å være i bra form.

Wijnaldum 6 - Jobber iherdig og gjør som vanlig få feil. Klarer dog ikke sette sitt preg kreativt, og dét er viktig når man trenger å holde ballen i laget og ikke minst «drepe» kampen.

Henderson 8 - For en respons fra kapteinen! Målet er én ting, men måten Henderson til stadighet vant ballen høyt i banen, og i praksis initierte gode angrep ved å være smart defensivt. Kreativt var han også langt bedre, og pasningene satt. Målet kroner en god kamp.

Salah 7 - For et kjøp denne mannen har vært. Egypteren leverte nok en god kamp, og scoret igjen. Dette var ikke en enkel scoring, og når han i tillegg jobber godt er han kjapt blitt en utrolig viktig spiller for Liverpool.

Coutinho 8 - Han er tilbake. Han er tilbake! Så deilig når han serverer en vakker pasning til Salah på 1-0 og enda bedre er det når han på vakkert vis smeller et frispark i hjørnet. For en viktig spiller han er, og han viser i dag at tankene om Barcelona ikke plager ham - i hvert fall ikke på fotballbanen. Liverpools beste.

Firmino 6 - Han er ikke helt i form, og forsvinner litt i det oppbyggende spill. Han er heller ingen stor trussel som avslutter i dag, men likevel en viktig brikke for at Liverpools spill skal sitte. Han jobber og binder opp forsvarere. Forståelig at han er en av de første navene på Klopps blokk.

Sturridge - Et kjempeinnhopp av Sturridge. Han skaper Hendersons 3-1-scoring, og er flere ganger nære ved å sette spikeren i kista. Godt å se at han er i form.

Oxlade-Chamberlain - Han får noen minutter i dag også, men klarer ikke sette sitt preg på kampen. Lager et unødvendig frispark i sluttminuttene, men arbeidsinnsatsen hans kan man ikke klage på.

Milner - Kommer på og bidrar med ro i en stressende periode.