– Coutinho kan spille 90 minutter

Brasils landslagssjef slår fast at det ikke er noe i veien med Coutinhos fysiske form, men Firmino blir trolig den eneste røde som starter for Brasil i kveld.

5. sep 2017 kl 14.59 Einar Kvande

Philippe Coutinho kom inn etter 58 minutters spill og scoret for Brasil i 2-0 seier over Ecuador før helgen.

Brasils landslagssjef uttaler i dag at Coutinho er i fysisk god nok form til å spille 90 minutter mot Colombia i kveld, men velger trolig likevel å ikke bruke midtbanespilleren fra start fordi han har spilt så få kamper den siste måneden.

– Coutinho er i fysisk god nok form til å spille 90 minutter. Jeg kan bruke ham i deler av kampen. Han er i god fysisk form, men teknisk er han ikke helt der fordi han ikke har spilt på lang tid, siteres Tite av Globoesporte.

Roberto Firmino, som satt på benken gjennom hele kampen mot Ecuador, kommer imidlertid til å starte kveldens kamp om vi skal tro Sambafoot. Nettstedet viser til at Liverpool-spissen figurerte i startoppstillingen på siste trening foran kveldens kamp.

VM-kvalifiseringskampen mellom Colombia og Brasil ser du på Viasport 1 eller Viaplay i kveld klokken 22.30.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]