«Coutinho vil gi alt for Liverpool»

Legenden Ronaldinho mener at røde supportere ikke behøver å være bekymret for innstillingen til Philippe Coutinho framover.

6. sep 2017 kl 17.10 Torbjørn Flatin

I natt kunne en skue bilder av Philippe Coutinho sammen med klubbkamerat Roberto Firmino og brasilianere hos Manchester City og Chelsea på vei hjem i privatfly fra landskampsopphold.

Det var med en smilende Coutinho, selv om rapporter fra Brasil har påstått at spilleren skal være svært misfornøyd over at Liverpool stanset en overgang til Barcelona.

Det første en antar at Jürgen Klopp vil gjøre når hans nr. 10 er tilbake på Melwood er å ta en samtale med «Phil», og gjøre det han kan for at en av klubbens beste spillere blir en del av «laget» framover.

Ifølge den brasilianske legenden Ronaldinho vil ikke det være en vanskelig oppgave, selv om han tror at sagaen med Barcelona nok ikke er over.

«Denne sesongen vil de få se ham gi alt for klubben», forsikrer Ronaldinho når han blir spurt om det fansen nå spør seg på Merseyside, om Coutinho vil være interessert i å spille for Liverpool framover etter det som har skjedd. «Det er en slik type spiller han er.»

«En spiller vil heller ikke nekte å spille når det er et VM etter sesongslutt.»

«Fansen til Liverpool behøver ikke å bekymre seg – jeg tror ikke noe på de historiene om at han skulle nekte å spille for klubben. Det er ikke slik jeg kjenner ham.»

«Jeg er sikker på at de vil komme tilbake for å prøve å hente ham», avslutter imidlertid Ronaldinho på spørsmålet om Barcelona fortsatt kommer til å være på jakt etter Philippe Coutinho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]