Spillerbørs:Coutinhos klasse ordnet poeng

Liverpool havnet under, men burde vunnet i Russland.

26. sep 2017 kl 23.01 [email protected]

Karius 5

Nok en gang får den tyske keeperen svært lite å gjøre, og det er vanskelig å vurdere ham. Dessverre svikter han når han først settes på prøve. Han kunne tatt frisparket, og burde i det minste gjort mer for å hindre scoring.

Alexander-Arnold 6

Klarer seg greit defensivt, men de øvrige bidragene blir for få. Er nær ved å score, og skal ha ros for at han tester skuddfoten.

Lovren 6

Gjør lite ut av seg i dag, som ofte er et kompliment til en stopper. Bidrar altfor lite med ballen i bena, men gjør ingen store feil.

Matip 6

Trygg defensivt, men roter mer med ballen i dag. Og det i en kamp der presise oppspill fra stopperne kunne utgjort stor forskjell. En kamp på det jevne.

Moreno 5

Det er godt å se en Moreno som forstår sine defensive oppgaver. Han er langt mer våken denne sesongen enn hva vi er vant til fra Moreno. Dessverre var det nok de offensive oppgavene som ville betydd mest fra Moreno i dag. Han svikter i avgjørende øyeblikk, med svak innleggskvalitet.

Henderson 6

Jobber iherdig, men de viktige involveringene vi så mot Leicester, var det få av i dag. Kreativt har han lite å by på, der crossere fort blir de eneste bidragene fremover.

Can 5

Tyskeren var rusten i dag, og var på etterskudd i de fleste dueller. Klarer seg tidvis greit som ryddegutt, men slurv og manglende kreativitet preget kampen. Ble forståelig byttet ut med Wijnaldum midtveis i andre omgang.

Coutinho 7

Scorer et bra mål der han viser sin klasse. En utrolig viktig spiller for Liverpool, men han har mer å gå på. Formen er nok ikke 100 prosent, men likevel kåres han til Liverpools bestemann.

Mané 6

Serverte Coutinho med en utsøkt pasning på 1-1, men er ellers uvanlig lite involvert. Kanskje er han litt smårusten etter å sonet karantene de tre siste kampene i hjemlige turneringer. Ble byttet midtveis i andre omgang.

Salah 6

Misser store sjanser, samtidig som han er blant lagets farligste spillere.

Firmino 5

Brassen virker å være helt ute av form, og når han først får sjansen, misbrukes den. Han er langt unna i dag, og Liverpool trenger mye mer på topp.

Sturridge –

Prøver, men er ikke venn med ballen. Han virker å være for opptatt av å score selv.

Wijnaldum –

Får Klopp til å «klikke» når han slår en feilpasning på overtid. Det var vel det meste vi så til nederlenderen i dag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]