Liverpool U18 - Everton U18 3-1:Curtis Jones ble helten i U18-derbyet

Everton ledet 1-0 til pause, men en 16-åring snudde lokaloppgjøret nesten på egen hånd.

22. sep 2017 kl 22.18 Einar Kvande

Steven Gerrards første Merseyside-derby som manager ble en minneverdig affære for de røde. Det ble seier 3-1 over Everton på akademiet i Kirkby fredag kveld.

Det var imidlertid Everton som tok ledelsen mot spillets gang i første omgang. Anthony Gordon ga gjestene ledelsen like før pause.

Curtis Jones utlignet etter 69 minutter, da han fant rom i feltet og trillet ballen i mål fra drøye fem meter.

Det gikk ikke mange sekundene før samme mann ga Liverpool ledelsen, med en flott halv-volley etter en corner.

Rafael Camacho avgjorde kampen fem minutter før slutt, med et hardt og lavt langskudd.

Liverpools lag: Grabara, Coyle, Lewis, R Williams, Glennon, Dixon-Bonner (Sharif), Longstaff (McAuley), Tagseth, Millar (Hunter), Jones, Camacho.
Ubenyttede reserver: Raitanen, B Williams.