Spillerbørs:De brente sjansers kamp

Mohammed Salah reddet Liverpool fra ydmykelsen i en kamp der skuddstatistikken var 35-5.

16. sep 2017 kl 18.55 Arve Vassbotten

Simon Mignolet 6

Veldig lite å gjøre i den første omgangen, og kan gjøre lite med målet. Et par viktige inngripener etter pause.

Trent Alexander-Arnold 4

Ble knust i hodeduellen med Brady, som var foranledningen til det første målet. Det var ikke eneste gangen han slet i duellene på høyrekanten. Heller ikke så presis som han pleier med sine offensive innlegg i denne kampen, men veldig nær å gjøre alt godt igjen da han skjøt fra kort hold seks minutter før slutt.

Joël Matip 7

Virket å kommandere linja mer enn vanlig i dag, to herlige raid som ga gode målsjanser og flere gode oppspill. Han og Klavan går på samme mann på Burnleys mål, men det virker å være Klavan som tar feil mann i den situasjonen. Redder i tillegg ballen på streken mot slutten.

Ragnar Klavan 5

Svært svak i oppspillsfasen, og bommer helt på markeringen på det første målet der Liverpool ender med to mann på Wood istedenfor at Klavan holdt posisjonen og passet på målscorer Arfield. Bryter godt et par ganger, men langt unna der han bør være.

Andy Robertson 7

Plasserings- og taklingssterk defensiv, og viser også fram sin gode venstrefot i angrep. Et veldig godt innlegg tidlig mot Sturridge, som kunne gitt Liverpool en drømmeåpning.

James Milner 6

Så ut til å slite litt med å finne rollen sin, er på noen fine løp og har et par brukbare sjanser - som de fleste av Liverpools offensive spillere, men klarer ikke markere seg mye.

Emre Can 6

Svinger voldsomt i prestasjonene. Et fantastisk framspill fra egen banehalvdel på utligningsmålet, men også litt nonchalant eller sløv i andre situasjoner som skjold. Også veldig nær å sende Liverpool i ledelsen med et tungt langskudd.

Philippe Coutinho 6

Man ser viljen er der, men fortsatt ikke helt i kampform. Anonym til tider, men viser også endel fine detaljer der han drar med seg flere motstandere, og viser at han er den Liverpool har savnet på midtbanen med den ekstra kreativiteten. Men tidvis kanskje litt for opptatt av å gjøre ting på egenhånd i denne kampen? Kom mer og mer med i kampen utover i andre omgang.

Mohamed Salah 8LB

Involvert i det meste som var farlig offensivt for Liverpools del i første omgangen. En konstant trussel, alltid på smarte løp, skaper situasjoner ut av lite og kunne fort fått to straffespark. Er også den som kommer med den viktige utligningen, på et mål som langt fra var ferdigscoret. Liverpools beste.

Roberto Firmino 6

Jobber hardt fra dyp posisjon i denne kampen, men kommer til få farlige sjanser.

Daniel Sturridge 6

God på å være på rett sted til rett tid, men i motsetning til når han er i toppform, er han ofte noen centimeter fra det helt store. Et par gode innlegg, og flere brukbare skuddforsøk - men mangler den ekstra giften han har når han er på sitt beste. Hadde fortjent scoring.

Alex Oxlade-Chamberlain

Kom inn etter 80 minutter, og skaffer en viktig corner når det ble presset på mot slutten. Markerer seg lite ellers.

Dominic Solanke

Frisk pust da han kom inn etter 80 minutter. Begynte med å tape en duell mot Mee på en farlig Burnley-corner, men er etter det nær to ganger å avgjøre for Liverpool. Først er han millimeter fra å styre et godt innlegg fra Trent, og så går en volley fra han i tverrligger. Men det ble bare nesten for han, som med resten av Liverpool-spillerne.