Debuterte i Bundesliga

Divock Origi spilte 90 minutter i Wolfsburg-debuten.

10. sep 2017 kl 09.09 Einar Kvande

Divock startet og spilte hele Wolfsburgs hjemmekamp mot Hannover 96 i går. Matchen endte uavgjort 1-1.

– Jo kom mer og mer inn i rytmnen utover i kampen. Jeg hadde lite tid sammen med mine nye lagkamerater før matchen, så det var viktig for meg å få en så god følelse som mulig. Resultatet var ikke det beste, for jeg følte vi fortjente seieren. Men det var viktig at jeg ble kjent med mitt nye lag, sier Origi til Bundesliga.com om debuten.

– Jeg var ikke overrasket over at jeg var i startoppstillingen. Jeg var klar, og ønsket å starte. Treneren viste meg tillit. Det er veldig viktig for meg å få spilletid, fortsetter belgieren.

– Vi har mange alternativer på topp, så vi må forsøke å finne en løsning. Jeg må ta mer ansvar. Jeg føler ikke noe press, og forsøker bare å fokusere på mitt eget spill. Jeg ønsker å bli en del av spillergruppen så raskt som mulig, og bidra til suksess med målgivende pasninger og scoringer.

– Jeg syntes spillet gikk like raskt som i England. Intensiteten var veldig høy. Bundesliga passer min spillestil veldig bra, og når jeg blir enda bedre kjent med mine lagkamerater vil dette gå seg til. Jo mer jeg spiller, jo mer effektiv vil jeg bli, avslutter Origi.

Blandet drops for de utlånte

Ryan Kent var ikke i kamptroppen til Freiburg, som klarte 0-0 hjemme mot Borussia Dortmund til tross for at vertene måtte spille store deler av matchen med bare ti mann på banen etter en utvisning før halvtimen var spilt.

Sheyi Ojo er skadet, og var derfor ikke i kamptroppen til Fulham, som spilte 1-1 mot Cardiff i en Championship-kamp hjemme på Craven Cottage.

I League One spilte Jordan Williams hele kampen da Rochdale tapte hele 3-0 for Blackburn Rovers hjemme på Crown Oil Arena.

Shamal George satt på reservebenken da Carlisle United tapte 3-0 for Accrington Stanley i League Two. I samme divisjon tapte Forest Green Rovers 3-1 for Exeter City. Toni Gomes startet kampen, men ble byttet ut etter 58 minutter. Den utlånte Liverpool-spilleren hadde en redning på streken like før gjestene gjorde 2-0 etter 18 minutter.

Connor Randall spilte hele kampen da Heart of Midlothian og Aberdeen endte uten scoringer i Premier League i Skottland.

90 minutter fikk også Pedro Chirivella i den nederlandske toppserien, men det ble hjemmetap for Willem II, 1-2 for ADO Den Haag.

Taiwo Awoniyi startet for Royal Excel Mouscron i belgiske Jupiler League, og var med på å slå Club Brugge 2-1. Awoniyi ble byttet ut etter en times spill, men alle scoringene kom før dette.

I Major League Soccer ble Brooks Lennon byttet inn etter 76 minutter da Real Salt Lake tapte 3-2 borte for Vancouver Whitecaps. Gjestene fikk et trøstemål med Lennon på banen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]