GREI DEBUT  Wolfsburg sikret seg ett poeng i Divock Origis debut.

Debuterte i Bundesliga

Divock Origi spilte 90 minutter i Wolfsburg-debuten.

Divock startet og spilte hele Wolfsburgs hjemmekamp mot Hannover 96 i går. Matchen endte uavgjort 1-1.

– Jo kom mer og mer inn i rytmnen utover i kampen. Jeg hadde lite tid sammen med mine nye lagkamerater før matchen, så det var viktig for meg å få en så god følelse som mulig. Resultatet var ikke det beste, for jeg følte vi fortjente seieren. Men det var viktig at jeg ble kjent med mitt nye lag, sier Origi til Bundesliga.com om debuten.

– Jeg var ikke overrasket over at jeg var i startoppstillingen. Jeg var klar, og ønsket å starte. Treneren viste meg tillit. Det er veldig viktig for meg å få spilletid, fortsetter belgieren.

– Vi har mange alternativer på topp, så vi må forsøke å finne en løsning. Jeg må ta mer ansvar. Jeg føler ikke noe press, og forsøker bare å fokusere på mitt eget spill. Jeg ønsker å bli en del av spillergruppen så raskt som mulig, og bidra til suksess med målgivende pasninger og scoringer.

– Jeg syntes spillet gikk like raskt som i England. Intensiteten var veldig høy. Bundesliga passer min spillestil veldig bra, og når jeg blir enda bedre kjent med mine lagkamerater vil dette gå seg til. Jo mer jeg spiller, jo mer effektiv vil jeg bli, avslutter Origi.

Blandet drops for de utlånte

Ryan Kent var ikke i kamptroppen til Freiburg, som klarte 0-0 hjemme mot Borussia Dortmund til tross for at vertene måtte spille store deler av matchen med bare ti mann på banen etter en utvisning før halvtimen var spilt.

Sheyi Ojo er skadet, og var derfor ikke i kamptroppen til Fulham, som spilte 1-1 mot Cardiff i en Championship-kamp hjemme på Craven Cottage.

I League One spilte Jordan Williams hele kampen da Rochdale tapte hele 3-0 for Blackburn Rovers hjemme på Crown Oil Arena.

Shamal George satt på reservebenken da Carlisle United tapte 3-0 for Accrington Stanley i League Two. I samme divisjon tapte Forest Green Rovers 3-1 for Exeter City. Toni Gomes startet kampen, men ble byttet ut etter 58 minutter. Den utlånte Liverpool-spilleren hadde en redning på streken like før gjestene gjorde 2-0 etter 18 minutter.

Connor Randall spilte hele kampen da Heart of Midlothian og Aberdeen endte uten scoringer i Premier League i Skottland.

90 minutter fikk også Pedro Chirivella i den nederlandske toppserien, men det ble hjemmetap for Willem II, 1-2 for ADO Den Haag.

Taiwo Awoniyi startet for Royal Excel Mouscron i belgiske Jupiler League, og var med på å slå Club Brugge 2-1. Awoniyi ble byttet ut etter en times spill, men alle scoringene kom før dette.

I Major League Soccer ble Brooks Lennon byttet inn etter 76 minutter da Real Salt Lake tapte 3-2 borte for Vancouver Whitecaps. Gjestene fikk et trøstemål med Lennon på banen.

Del

Divock Origi

05.11.2017 19:53

Mål og målgivende for Origi

03.11.2017 12:08

Mignolet og Origi i Belgias tropp

02.11.2017 23:20

Wolfsburg håper på permanent overgang

Divock Origi har imponert i Bundesliga-klubben.

Utlånsspillere

05.11.2017 19:53

Mål og målgivende for Origi

21.08.2017 18:48

Ryan Kent må vente

Liverpool har enda ikke bestemt seg for hvor eller om vingen skal lånes ut.

08.06.2017 18:40

Håper han får bli i Huddersfield

Danny Ward var svært delaktig da Huddersfield rykket opp. Nå håper han at han får bli.

Siste Til vår nyhetsoversikt
21.01.2018 kl 14:55

Overbevisende seier for U23

Bobby Adekanye scoret to ganger da Liverpool vant i Premier League cup.

+
21.01.2018 kl 14:46

Scorer oftere enn alle

Mohamed Salah har denne sesongen scoret hyppigere enn noen av Liverpools tidligere spisser i Premier League-perioden.

+
21.01.2018 kl 14:20

– Før hadde klubben en rød tråd - nå er det lapskaus

Men det er bedring å spore for waliserne med en ny manager på plass.

+
21.01.2018 kl 12:26

– En veldig god beslutning å låne ut Grujic

Jürgen Klopp tror både Marko Grujic og Liverpool vil tjene på låneoppholdet.

+