– Dere får det til å høres ut som vi er ligaens dårligste lag

Jürgen Klopp føler at media har tegnet et vel negativt bilde av hans Liverpool-lag etter fire kamper på rad uten seier.

21. sep 2017 kl 19.32 Einar Kvande

– Det høres ut som vi ikke har plukket noen poeng, og er det verste laget i ligaen, utbasunerte Klopp under dagens pressekonferanse på Melwood.

– Ja, vi har hatt problemer. Det er grunnen til at vi «bare» har åtte poeng, og ikke 15. Vi kan gjøre dette til noe verre enn det er, eller vi kan ta det for akkurat hva det er.

– Vi har en jobb å gjøre, men det ville vi hatt selv om vi hadde 15 poeng.

– Ja, vi har de riktige typene. Ja, noen ganger opptrer vi veldig bra, mens vi noen ganger ikke reagerer perfekt.

– Slik er det alltid. Vi kan forbedre oss i alle faser av vårt spill. Dersom vi tar til oss den riktige informasjonen fra det vi har gjort tidligere, vil det alltid hjelpe. Vi forsøker å hjelpe spillerne til å gjøre dette.

Kjenner problemene

– Vi slapp inn det første målet mot Sevilla, men slo veldig bra tilbake. Vi slapp inn det første målet mot Burnely, og slo tilbake. Selvsagt foretrekker jeg at vi ikke slipper inn det første målet.

– Mot Leicester var det annerledes. Der kom scoringene mye senere i kampen. Vi må stå på videre.

– Jeg forstår at vi sitter her og snakker om ting som har skjedd. Jeg kjenner allerede til disse problemene. Jeg har allerede bestemt meg for hvordan vi skal jobbe for å få bukt med de, men dersom jeg prater mye om det vil jeg bare skape overskrifter som ikke hjelper oss.

– For meg er det viktige hva vi gjør, og hvordan vi jobber. Vi snakker om det, og vi jobber med det. Vi kan nytte oss av det, og vi må forsøke å bevise det på lørdag.

– Så lenge vi er med i kampen, så lenge vi gjør det vi er gode på, er vi en trussel for et hvert lag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]