– Det var aldri aktuelt å selge Sturridge

Jürgen Klopp benekter at han vurderte å selge Daniel Sturridge i sommer.

22. sep 2017 kl 23.51 Einar Kvande

Sturridge startet bare 11 kamper for Liverpool forrige sesong, men Jürgen Klopp holdt samtaler med 28-åringen om hvordan han skulle finne tilbake til sin beste form.

– Ja, vi hadde en samtale, som var veldig god. Jeg snakket slett ikke om hvor han kunne reise. Vi la planer for denne sesongen.

Sammen med klubbens medisinske stab la Klopp og Sturridge en plan som skulle hjelpe spilleren til å holde seg skadefri i lengre perioder, etter tre frustrerende sesonger med mange skader for den tidligere Chelsea-spissen.

For eksempel ble Sturridge hvilt i midtuken da Liverpool tapte for Leicester i ligacupen. Han var hjemme på Melwood for å trene, mens de andre spillerne var i Leicester, opplyser Liverpool Echo.

Jakter mål nummer 100

Lokalavisen tror imidlertid at Sturridge vil være tilbake i startoppstillingen på King Power Stadium i morgen, hvor han vil jakte sin scoring nummer 100 i klubbkarrieren.

– Daniel er viktig for oss. Vi bestemte oss for å ikke ta ham med oss til Leicester. Det var en fornuftig avgjørelse.

– Vi skulle gjerne hatt ham med, men han ville ikke ha startet kampen. Han kunne kanskje ha fått 10 minutter, 30 minutter eller ha spilt eventuelle ekstra-omganger. Men vi bestemte oss for at det var bedre at han ble her og trente to ganger, fordi han kan fortsatt forbedre sin fysiske form. Nå begynner å han å finne tilbake til toppformen.

– Han blir bedre hele tiden, fordi han kan trene hele tiden nå.

– Vi bestemte oss for å ta med oss Dom Solanke til Leicester isteden, og ha Ingsy på benken. Det var bra for troppen, for da kunne Daniel være her. Det var den eneste grunnen til at vi gjorde det slik. Vi planlegger slike ting sammen med Daniel.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]