Dette blir ikke Can og LFC enige om

Melissa Reddy kaster mer lys over den berømte utkjøpsklausulen som Emre Can og Liverpool FC ikke klarer å enes om.

19. sep 2017 kl 16.28 Einar Kvande

Liverpool FC startet kontraktsforhandlinger med Emre Can allerede i juni 2016, men nå står forhandlingene på stedet hvil fordi partene ikke kan bli enige om en utkjøpsklausul som spillerens representanter ønsker å få med i avtalen.

Can har snart bare ni måneder igjen av sin kontrakt med Liverpool, men klubben nekter fortsatt å inkludere utkjøpsklausulen, og risikerer dermed at Can kan begynne å forhandle med andre klubber allerede ved nyttår.

Liverpool ønsker i utangspunktet ikke utkjøpsklausuler i kontraktene de har med sine spillere, men da Can kan komme til å forlate Liverpool gratis neste sommer, er det ikke utkjøpsklausulen i seg selv som er problemet, men detaljene i den, opplyser Melissa Reddy i Goal.com.

Cans representanter har bedt om at tyskeren får en ny avtale som gjør ham til en av Liverpools best betale spillere, samtidig som de presser på for å få inkludert en utkjøpsklausul som er langt under midtbanespillerens markedsverdi, og som ikke står i samsvar med lønnen de krever.

Det er dette manglende samsvar mellom utkjøpsklausul og lønnskrav som har fått Liverpool FC til å steile, og som har ført til at forhandlingene har gått fullstendig i vranglås, ifølge Reddy.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]