COUTINHO TILBAKE?:  Vi tror Coutinho starter mot Sevilla.

Sett opp «ditt» lag:Dette tror vi blir laget mot Sevilla

Jürgen Klopp gjør forandreringer i forsvaret etter 0-5 på lørdag er vårt tips, og så er det store spørsmålet om manageren gir Coutinho tillit fra start.

Loris Karius

En behøver ikke være geni for å ta det valget, da Jürgen på gårsdagens pressekonferanse bekreftet at Karius står mot Sevilla. Trolig har han i tankene å ha sin landsmann som fast «Champions League keeper». Meningene om det er delte, men det gir i hvert fall Loris Karius en ypperlig mulighet til å få vist at han faktisk er den gode keeperen Klopp trodde han kjøpte.

Joe Gomez

Trent Alexander-Arnold kom skjevt ut fra start av i forrige kamp mot City, mens Joe Gomez var god i det foregående møtet med Arsenal. Det vil virke brutalt å kaste ut Alexander-Arnold etter én dårlig kamp, men Gomez synes endelig å være tilbake der han var før skadeproblemene og bringer noe mer fysikk og luftstyrke til bordet.

Joel Matip

En annen som ikke hadde sin beste dag på Etihad da angrepsbølgene fosset på som mest. Er likevel et ubestridt førstevalg i forsvaret og vil ventelig få en helt annen arbeidsdag mot Sevilla. Kan bli en viktig mann med å starte angrep bakfra.

Dejan Lovren

Klopp antydet at belastning fra landslagsspill gjorde at Lovren ikke spilte på lørdag. Han vil gi laget en bedre pasningsfot enn det Ragnar Klavan har, samtidig som han må sørge for å vinne de forhåpentlig ikke så veldig mange, men viktige duellene, når Sevilla ypper seg. Og det hadde vel vært på tide med en scoring på dødball Dejan, skal vi si en heading fra corner?

Alberto Moreno

Meningene er nok fortsatt flere om Liverpools venstreback, men Alberto Moreno har totalt sett tatt bra vare på den overraskende sjansen han fikk fra sesongstart. Dette bør også være en kamp hvor hans fart og entusiasme bør passe bra, i spann med Sadio Mané. Det er samtidig en historie hvor Alberto er fra og har spilt for Sevilla, og at han gjorde en mye omtalt tabbe i finalen i Europa League mot samme motstander.

Jordan Henderson

Stort sett har det vært en bra sesongstart fra kapteinen, selv om det umiddelbart vil bli vendt blikk mot lederen når laget går på en 0-5 smell. Liverpool må slå tilbake mot Sevilla, og det vil være med Henderson som bakerste mann på midtbanen.

Emre Can

Vi tror at det står mellom Emre og Georginio Wijnaldum som den mest tilbaketrukne indreløperen. Gini er den lojale arbeideren som kan dukke opp i motstanderens straffefelt til riktig tid, mens Can har et noe større register og som vi tror Klopp velger i en kamp hvor det forventes at Liverpool vil styre mye.

Philippe Coutinho

Det er et spørsmål om når Phil kommer tilbake, og ikke om. Foran et fullsatt Anfield, i et «comeback» i Champions League, høres det ut som en like god anledning som noen annen. Vi trenger en til å sende millimeterpasningene fram til Mané og Salah i forsøket på å åpne et antatt overbefolket spansk forsvar.

Sadio Mané

Sadio vil ventelig være ekstra spillesugen etter det røde kortet i Manchester, og med påfølgende to ukers pause etter onsdagens kamp. En matchvinner og et selvfølgelig valg fra start.

Roberto Firmino

«Bobby» er mannen som skal stå i spissen for en voldsom stressing av backlinjen til Sevilla fra start, slik Hoffenheim fikk oppleve under kvalifiseringen. Det vil være hans oppgave nummer en, og hvis landsmannen Coutinho også er tilbake vil sjansene for kombinasjoner i midtbanen bare øke.

Mohamed Salah

Den hurtige mannen fra Egypt er usikker som følge av sykdom, og det vil være en stor nedtur om han må kaste inn håndkleet. Har gitt Liverpool ekstra angrepskraft og vil ha sett spesielt fram til å spille under flomlysene på Anfield. Hvis han er ute tipper vi at Alex Oxlade-Chamberlain kan bli en direkte erstatning, heller enn at Philippe Coutinho blir flyttet frem.

Reserver

Mignolet, Klavan, Milner, Wijnaldum, Oxlade-Chamberlain, Solanke, Sturridge.

Supporternes lag

Er du enig eller uenig? Bruk vår «lagvelger», ta ut ditt lag, trykk på Twitter-symbolet øverst til høyre og del på Twitter med hasttag#LFC11NOR 

Her er supporternes lag

Scroll i vinduet under.

Del

Sevilla

14.09.2017 11:05

– Vi må forbedre oss 100 prosent

Jürgen Klopp mener et nytt spillerkjøp ikke ville fikset de defensive problemene man så mot Sevilla.

14.09.2017 09:25

Dette skriver avisene:«Klopps menn trykket på selvutslettelsesknappen»

Til tross for gnistrende angrepsspill, er det forsvarsfeilene som får mest fokus i avisene etter 2-2 mot Sevilla.

13.09.2017 23:36

Logg deg inn og stem:Hvilke karakter vil du gi etter Sevilla-kampen?

Som medlem i supporterklubben kan du nå logge deg inn, og gi din karater til spillerne.

Champions League

14.09.2017 11:05

– Vi må forbedre oss 100 prosent

Jürgen Klopp mener et nytt spillerkjøp ikke ville fikset de defensive problemene man så mot Sevilla.

14.09.2017 09:25

Dette skriver avisene:«Klopps menn trykket på selvutslettelsesknappen»

Til tross for gnistrende angrepsspill, er det forsvarsfeilene som får mest fokus i avisene etter 2-2 mot Sevilla.

13.09.2017 23:36

Logg deg inn og stem:Hvilke karakter vil du gi etter Sevilla-kampen?

Som medlem i supporterklubben kan du nå logge deg inn, og gi din karater til spillerne.

Lagvelger

08.09.2017 09:30

Dette mener redaksjonen - hva mener du?:Bør Coutinho starte mot City?

Liverpool.no-redaksjonen har svart på tre spørsmål før lørdagens kamp. Her kan du også ta ut din startellever mot Manchester City.

26.08.2017 12:57

Sett opp «ditt» lag:Hvordan bør laget se ut mot Arsenal?

Flere usikre posisjoner for Jürgen Klopp før møte med Arsenal.

22.08.2017 21:46

Sett opp de 11 du mener bør starte:Fortjener Robertson å starte?

Liverpool.no-redaksjonen har sagt sin mening om hvem som bør begynne mot Hoffenheim. Nå kan du gjøre det samme.

Siste Til vår nyhetsoversikt
15.09.2017 kl 22:30

Derfor er Klopp fornøyd med forsvarssituasjonen

Liverpool studerte en rekke alternativer i sommer, men endte opp uten nye midtstoppere.

+
15.09.2017 kl 21:17

– Ingen bør tenke at dette er en enkel kamp

Klopp forventer et kompakt og hardtkjempende Burnley på Anfield.

+
15.09.2017 kl 20:21

– Det handler ikke om kvaliteten

Hvis det hadde vært mulig å løse de defensive problemene med et kjøp, sier Klopp at Liverpool ville punget ut.

+
15.09.2017 kl 18:26

Besøker Anfield uten frykt

Etter en knallsterk åpning på sesongen er det optimisme i Burnley-garderoben.

+