– En fæl opplevelse, men slik er livet

– Det er bedre å tape 5-0 en gang enn å tape 1-0 fem ganger, slo en filosofisk Jürgen Klopp fast etter braktapet på Etihad.

9. sep 2017 kl 16.44 Einar Kvande

Liverpool kom skikkelig ned på jorda igjen etter 4-0 seieren over Arsenal i forrige kamp, da de i dag tapte hele 5-0 for Manchester City på Etihad. Utvisningen av Sadio Mané åtte minutter før pause satte selvsagt sitt preg på kampen.

– Det som irriterer meg mest var at vi hadde sjansene til å score mål tidlig i kampen, men tok ikke vare på dem, uttalte Klopp.

Liverpool var fullt på høyde med City mens de ennå var 11 mann på banen, men etter utvisningen forandret alt seg.

– Spillerne ble slitne etter hvert. Det ble ikke tatt spesielt mange riktige avgjørelser. Det var en fæl opplevelse, men slik er livet.

– Vi må bare innfinne oss med tapet. Det er bedre å tape 5-0 en gang enn å tape 1-0 fem ganger. Vi må vise en reaksjon etter dette.

– Det er vanskelig å akseptere, men slik er det. Vi må bare akseptere det. Vi tapte en kamp, og det er ikke kult, men vi var ikke dårlige i begynnelsen og jeg kommer ikke til å glemme det.

– Jeg synes vi burde ha tatt ledelsen i kampen. Jeg vil forsøke å hjelpe guttene med å glemme resultatet i denne kampen, men ikke feilene som ble gjort.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]