BEGRENSET TAPET  Simon Mignolet slapp inn fem mål, men begrenset tapet med fire gode redninger.

Spillervurdering:Fire gode redninger begrenset tapet

En keeper som slapp inn fem mål, en spiller som ble utvist og en som ble byttet ut etter første omgang var kandidatene til Liverpools beste i 5-0 tapet for City.

Mignolet 6
Det er kanskje på kanten å kåre en keeper som slipper inn fem mål til Liverpools beste, men Mignolet får lite hjelp av forsvaret foran ham og gjør fire meget gode redninger som begrenser tapet. LB

Alexander-Arnold 3
Begynte kampen usikkert, og det gikk raskt fra vondt til verre for tenåringen. Slet med å få tak på De Bruyne, og to av scoringene kom etter innlegg fra hans side.

Matip 4
Midtforsvaret sliter veldig med å få tak på Aguero og Jesus i denne kampen. Var også nær ved å gjøre selvmål etter 72 minutter.

Klavan 3
Slapp Aguero alt for lett på 1-0 scoringen, og hadde store problemer med å få tak på Jesus. Ble dratt ut av posisjon alt for ofte, og slet med å holde linja.

Moreno 5
Den i forsvarsrekka som klarer seg best, selv om det ikke sier så mye på en dag som denne.

Henderson 5
Jobber helhjertet, men kapteinen klare likevel ikke å holde troppene samlet etter at laget blir redusert til ti mann. Slår et meget godt innlegg til Firmino etter et snaut kvarters spill.

Wijnaldum 4
Nederlenderen klarte ikke å sette sitt preg på midtbanen, og ble byttet ut til fordel for Milner før timen var spilt.

Can 4
Gjør en grei førsteomgang på midtbanen, men får trøbbel når han blir flyttet ned i midtforsvaret i annen omgang, og henger ikke med i svingene når City lar kula gå hurtig.

Salah 6
Skapte veldig hodebry for Otamendi i en aktiv første omgang der han skapte flere store muligheter. Burde ha utnyttet sjansene bedre, spesielt den etter en halvtimes spill.

Mane 6
Var Liverpools bestemann inntil han var uheldig som ble utvist da han med øynene på ballen traff Citys keeper i hoderegionen med strak fot, et godt stykke utenfor 16-meteren åtte minutter før pause.

Firmino 5
Burde ha gjort mer ut av Hendersons gode innlegg etter snaue kvarteret. Kjemper helhjertet mot overmakten etter at Mané ble utvist, inntil han blir byttet ut midtveis i annen omgang.

Oxlade-Chamberlain 3
Fikk sin debut da han kom inn for Salah i pausen, og det spørs om ikke Klopp angrer på det byttet. Spilte i løpet av omgangen i begge indreløper-rollene, men var ikke på bølgelengde med sine medspillere, og bør lære seg noe så elementært som å møte ballen. Var svært passiv da Sane fikk skru 5-0 målet i krysset.

Milner 4
Fikk en solid pipekonsert fra sitt gamle hjemmepublikum da han entret banen som innbytter for Wijnaldum. Kjempet så godt han kunne, men klarte ikke å stabilisere midtbanen.

Solanke
Fikk en halv omgang som erstatter for Firmino. Med Liverpool i undertall hadde han ikke de beste arbeidsbetingelsene, og ble sørgelig alene på topp.

Del

Simon Mignolet

06.11.2017 09:22

– En stor ære

Slik beskriver Simon Mignolet det å få være Liverpools kaptein mot West Ham.

03.11.2017 21:57

Håper at Liverpool skal holde nullen for tredje kamp på rad

Simon Mignolet håper at Liverpool skal følge opp gode resultater mot Huddersfield og Maribor med enda en seier på London Stadium.

03.11.2017 12:08

Mignolet og Origi i Belgias tropp

Spillervurdering

12.08.2017 16:01

Spillerbørsen:Liverpools beste i debuten

Mohamed Salah stikker av med bestemannsprisen på en dårlig dag.

16.04.2017 16:44

Spillervurdering:Matchvinneren får bestemannsprisen

Det var mange som gjorde en helhjertet innsats i 1-0 seieren over West Bromwich, men vi belønner matchvinneren med bestemannsprisen.

04.03.2017 20:59

Spillervurdering:Mané sentral da The Gunners ble senket

Det var mer krutt i skoene til Sadio Mané enn kanonene til The Gunners i kveld. Senegaleseren var sentral da Liverpool vant 3-1 på Anfield, og Liverpool.no kåret ham til Liverpools beste.

Siste Til vår nyhetsoversikt
19.01.2018 kl 14:19

– Vil ikke slippe Woodburn nå

Jürgen Klopp forklarer hvorfor 18-åringen blir ut sesongen.

+
19.01.2018 kl 13:17

Salah har vært syk

Liverpool håper at Salah og Klavan vil trene igjen på fredag. Fortsatt usikkerhet rundt Lovren.

+
19.01.2018 kl 13:05

– Karius må prestere, han er nå vår nummer én

Klopp om keepersituasjonen, Karius og troppen før Swansea.

+
19.01.2018 kl 12:15

Goretzka signerte for Bayern

Jakten på den tyske midtbanespilleren er offisielt over.

+