Firmino om de misbrukte sjansene

Roberto Firmino innser at han og hans lagkamerater har hatt for dårlig uttelling på sjansene så langt denne sesongen.

30. sep 2017 kl 09.52 Einar Kvande

Brasilianeren klarte ikke å sette ballen i mål mot Spartak Moskva tirsdag kveld heller, selv om han fikk et par kjempesjanser.

– Det var ingen heldig kveld for vårt lag, da vi ikke klarte å score nok mål til å vinne kampen, slår Firmino fast til Liverpoolfc.com.

– Vi hadde mange sjanser, men dessverre klarte vi ikke å sette dem i mål og ta de tre poengene. Gruppen vår er fortsatt åpen, så vi har gode muligheter til å ta oss videre. Vi skal kjempe helt til siste slutt, lover angriperen.

– Jeg er veldig selvkritisk når jeg bommer på sjansene jeg får. Jeg ønsker hele tiden å bli bedre. Jeg ønsker å bli en bedre avslutter, og score hver gang jeg får sjansen.

– Det er viktig å være positiv. Vi skapte mange muligheter til å score, og det er bedre enn å ikke skape sjanser. Jeg håper at vi setter flere av sjansene i kampene som kommer, og vinner disse kampene.

– Vi liker å spille sammen

Mot Spartak startet Firmino sammen med Sadio Mané, Mohamed Salah og Philippe Coutinho for første gang.

– Det var strålende å spille sammen med disse tre spillerne. Det var veldig viktig for meg, og alle andre. Det er bra for hele laget. Jeg liker å spille med disse tre. De er veldig trivelige gutter, gode folk, og jeg håper vi sammen kan hjelpe Liverpool til å få ut sitt potensial.

Med de tre andre på banen samtidig ble landsmannen Coutinho benyttet i en dypere rolle enn tidligere.

– Først må han bli komfortabel med posisjonen, slik at han kan få maksimalt ut av sitt spill. Du må bare gjøre det beste ut av den posisjonen du blir satt til å spille i, mener Firmino.

– Sadio og Mo gir oss ganske mange målsjanser. De er veldig raske og vi liker å spille sammen med disse to hurtigtogene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]