– Flaksen hadde ikke på seg Liverpool-drakt i dag

Jürgen Klopp var frustrert etter 1-1 mot Burnley.

16. sep 2017 kl 18.40 Arve Vassbotten

– Jeg er ikke i perfekt humør. Det føles rart ut, men fakta er at det ble uavgjort.

– Det var store perioder av kampen jeg var fornøyd med. Vi gjorde sju endringer, men spilte fortsatt bra fotball. Det var den beste kampen mot Burnley etter at jeg kom hit.

– Vi er ansvarlig for det som skjer med oss, jeg synes igjen det var en vinnende prestasjon. Det er utrolig vanskelig å spille mot Burnley. Vi er ikke de eneste som vet det. Vi skapte fantastiske øyeblikk rundt boksen. Men vi gjorde ikke nok på offensive dødballer. Vi hadde mange cornere, og der var vi ikke gode nok i dag.

– I den andre omgangen hadde vi noen av de største sjansene vi har hatt denne sesongen. Vi var uheldige med straffesituasjonen med Salah.

– Keeperen deres gjorde noen redninger i verdensklasse. Han trengte litt flaks også. Men det føles feil. Vi har hatt mange gode prestasjoner så langt denne sesongen, men vi er ikke der vi ønsker å være. Det er fortsatt rom for forbedring. Jeg tror alle kan se at vi har en bra tropp. Vi kan gjøre endringer uten at man ser så stor forskjell.

– Må bli bedre

– Men flaksen hadde ikke på seg Liverpool-drakt i dag. Vi skulle hatt straffe, og vi traff tverrliggeren. Det var en disiplinert kamp fra motstanderen og fra oss. Men vi scoret bare ett mål. Det føles ikke godt.

Igjen var det svakt forsvarsspill som førte til Burnleys mål.

– Det er der vi må forbedre oss mest, i overgangen fra en offensiv til en defensiv situasjon.

Klopp fikk også spørsmål om det har vært en frustrerende uke.

– Resultatmessig. Men hvis jeg kommer over et par uheldige situasjoner i dag, så er det min jobb å se på hvordan vi spiller. Vi er frustrert fordi vi kan se hva laget kan gjøre. Vi gjør sju bytter og har dette nivået. Det er ikke vanlig.

– Vi har fortsatt rom for forbedring. Vi kunne vunnet nesten alle kampene våre, men må bli bedre. Jeg føler meg ikke så positiv akkurat nå. Jeg er i 1-1-humør. Kanskje jeg kan se det positive i morgen, sier Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]