Glad for førstelagscomeback

Danny Ings syntes det var godt å endelig være tilbake i spill for Liverpools førstelag.

20. sep 2017 kl 19.08 Einar Kvande

Det var ikke mye positivt å ta med seg fra Liverpools ligacup-exit i Leicester, men det var i alle fall gledelig at Danny Ings var tilbake i spill for førstelaget for første gang på 11 måneder.

Det er gått nesten ett år siden Ings fikk sin andre alvorlige kneskade etter overgangen til Liverpool. I går spilte han det siste drøye kvarteret på King Power Stadium.

Blandede følelser

– Det ble blandede følelser for meg. Du ønsker å vinne kampen, og du ønsker at det skal bli en perfekt kveld. Jeg fikk viktige minutter på banen etter en lang vei tilbake etter skade, men det ble ikke vår kveld, konstaterer Ings til Liverpoolfc.com.

– For meg personlig var det imidlertid godt å være tilbake på banen med førstelaget. Forhåpentligvis kan jeg bygge videre på dette, legger han til.

Ings har spilt fem kamper og gjort ett mål for Liverpool U23 tidligere denne sesongen.

– Det har gjort godt for meg å spille på U23-laget, for det har gitt meg en god plattform til å bygge opp formen igjen etter så lang tid ute med skade.

– Det er imidlertid noe annet med førstelagsfotball. Fulle stadioner, mer stemning, og mer adrenalin som renner gjennom kroppen din. Det viktigste for meg nå var å få den følelsen igjen. Det er noe jeg har lengtet etter lenge.

– Selv om jeg bare var på banen i en kort periode, og resultatet ikke ble noe særlig, var det et positivt steg for meg personlig.

Har ikke hastverk

Ings understreker at han ikke ønsker å forhaste seg, men 25-åringen håper selvsagt på mer spilletid for førstelaget i tiden som kommer, selv om laget ble slått ut av ligacupen.

– Jeg har hatt en så alvorlig skade at jeg tar en dag om gangen uten å ha så store forventninger ennå. Det handler om å komme i form og gjøre mitt beste. Så fort jeg føler at jeg er tilbake på mitt gamle nivå, vil jeg bygge videre på det. I fjor la jeg nok litt for stort press på meg selv, og forsøkte å imponere alle med en gang igjen, selv om jeg visste at det ville bli en lang vei tilbake etter en så alvorlig skade.

– Denne gangen ønsker jeg også å gjøre alt jeg kan for laget og klubben, men jeg må sørge for at jeg er fokusert på å komme i best mulig form selv først, før jeg kan klare det.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]