STOR INNSATS  Danny Ings tråkket til i duellene i de minuttene han fikk på banen mot Leicester.

Glad for førstelagscomeback

Danny Ings syntes det var godt å endelig være tilbake i spill for Liverpools førstelag.

Det var ikke mye positivt å ta med seg fra Liverpools ligacup-exit i Leicester, men det var i alle fall gledelig at Danny Ings var tilbake i spill for førstelaget for første gang på 11 måneder.

Det er gått nesten ett år siden Ings fikk sin andre alvorlige kneskade etter overgangen til Liverpool. I går spilte han det siste drøye kvarteret på King Power Stadium.

Blandede følelser

– Det ble blandede følelser for meg. Du ønsker å vinne kampen, og du ønsker at det skal bli en perfekt kveld. Jeg fikk viktige minutter på banen etter en lang vei tilbake etter skade, men det ble ikke vår kveld, konstaterer Ings til Liverpoolfc.com.

– For meg personlig var det imidlertid godt å være tilbake på banen med førstelaget. Forhåpentligvis kan jeg bygge videre på dette, legger han til.

Ings har spilt fem kamper og gjort ett mål for Liverpool U23 tidligere denne sesongen.

– Det har gjort godt for meg å spille på U23-laget, for det har gitt meg en god plattform til å bygge opp formen igjen etter så lang tid ute med skade.

– Det er imidlertid noe annet med førstelagsfotball. Fulle stadioner, mer stemning, og mer adrenalin som renner gjennom kroppen din. Det viktigste for meg nå var å få den følelsen igjen. Det er noe jeg har lengtet etter lenge.

– Selv om jeg bare var på banen i en kort periode, og resultatet ikke ble noe særlig, var det et positivt steg for meg personlig.

Har ikke hastverk

Ings understreker at han ikke ønsker å forhaste seg, men 25-åringen håper selvsagt på mer spilletid for førstelaget i tiden som kommer, selv om laget ble slått ut av ligacupen.

– Jeg har hatt en så alvorlig skade at jeg tar en dag om gangen uten å ha så store forventninger ennå. Det handler om å komme i form og gjøre mitt beste. Så fort jeg føler at jeg er tilbake på mitt gamle nivå, vil jeg bygge videre på det. I fjor la jeg nok litt for stort press på meg selv, og forsøkte å imponere alle med en gang igjen, selv om jeg visste at det ville bli en lang vei tilbake etter en så alvorlig skade.

– Denne gangen ønsker jeg også å gjøre alt jeg kan for laget og klubben, men jeg må sørge for at jeg er fokusert på å komme i best mulig form selv først, før jeg kan klare det.

Del

Danny Ings

07.11.2017 17:53

Rafa interessert i låneavtale for Ings

Newcastle vurderer å prøve seg på Danny Ings i januar.

06.11.2017 12:08

– Det har bare vært et spørsmål om tid

Danny Ings opplevde den berømte ketchup-effekten da han scoret fire av målene i Liverpool U23 sin 7-0 seier over Bristol City i går.

05.11.2017 23:48

Se målene fra U23 sin 7-0 seier

Siste Til vår nyhetsoversikt
25.02.2018 kl 22:41

– Firmino er undervurdert

Trent Alexander-Arnold beskriver lagkamerat Roberto Firmino som en veldig spesiell spiller.

+
25.02.2018 kl 16:21

På tredjeplass igjen

To av Liverpools rivaler til topp fire-plassene vant sine kamper i dag, men Chelsea tapte terreng.

+
25.02.2018 kl 16:09

Solanke med hat-trick i Clynes comeback-kamp

Dominic Solanke med hat-trick da Nathaniel Clyne spilte 90 minutter som høyreback for U23-laget.

+
25.02.2018 kl 11:59

Klopp frykter at flere spillere skal få influensa

Tre Liverpool-spillere lå hjemme utslått av influensa da de røde slo West Ham 4-1 på Anfield i går.

+