Gleder seg over Keita-kjøpet

Steven Gerrard og Jordan Henderson mener Liverpool har fått tak i en kjempespiller.

2. sep 2017 kl 15.08 Arild Skjæveland

Neste sommer kommer Naby Keita til Liverpool, og allerede nå er det klart at han overtar Steven Gerrards ikoniske draktnummer 8, melder Dominic King i Daily Mail.

– Jeg synes det er fantastisk for Liverpool Football Club at de har fått tak i Naby Keita. Han er en fantastisk spiller, og jeg gleder meg veldig til han kommer neste år, sa Steven Gerrard da han fikk spørsmål om det på et futsal-arrangement nylig.

– Vi har også kjøpt Mo Salah, så vi har vært veldig heldige. Jeg er sikker på at de er store forbilder i Afrika for yngre spillere som ønsker å komme på toppnivå.

Ny midtbanekollega

Jordan Henderson gleder seg til å få 22-åringen som lagkamerat.

– Om du spiller for topplag kommer klubben til å kjøpe gode spillere. Jeg har sett Naby spille en del ganger, og han ser ut som en topp, topp spiller. Det har vært mange rykter denne sommeren, og heldigvis har vi fått tak i ham, sier Henderson i et intervju med Liverpool Echo.

– Han kommer neste år, men jeg er sikker på at klubben er storfornøyd med å ha sikret seg han, for han blir en skikkelig god tilvekst til stallen, og kan forhåpentligvis hjelpe oss de kommende årene.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]