Vår spillerbørs:Godt spill og scoring av Salah ikke nok

Liverpool var igjen til tider meget gode offensivt, men måtte nok en gang betale for defensive feil.

13. sep 2017 kl 23.16 Torbjørn Flatin

Loris Karius 6 – Kan ikke klandres for noen av baklengsmålene. Et par bra utboksinger, mer bestemt med «fotarbeidet» denne gang, ellers ikke så mye å gjøre.

Joe Gomez 6 – Var litt ute og syklet i forkant av 0-1, men spilte seg opp. Et par svake innlegg i 2.omgang viste at han først og fremst har sin styrke defensivt. Ble utvist for to gule, i en kamp hvor flere andre kunne ha lidd samme skjebne.

Joel Matip 6 – Hadde et par fine raid framover mot The Kop i 2.omgang, og vi ser gjerne flere av dem. Bladet det med en nokså grov feil etter pause og virket ikke overbevisende i forsvarsarbeidet.

Dejan Lovren 5 – Nærmest bommet på ballen rett før 0-1 ble satt inn. Siden var det noe av hvert og ga ikke noen god søknad om at han skal være førstevalg også fremover.

Alberto Moreno 7 – God i 1.omgang, med et herlig forarbeid til utligningsmålet. Etter pause bommet han grovt i minst en utrusning høyt oppe i banen, og kunne fort ha fått sitt andre gule. Likevel en positiv kamp totalt sett.

Jordan Henderson 6 – Jobbet hardt og er flink til å fylle etter når Liverpool greier å legge press på 16-meteren til Sevilla. Har imidlertid lite å bidra med i angrepsspillet.

Georginio Wijnaldum 7 – Hadde satt på turboen i dag og jobbet til tider kopiøst. Falmet litt mot slutten, slik som hele laget i grunn gjorde.

Emre Can 6 – Burde ha vunnet en duell i forkant av det tidlige åpningsmålet. Stort sett grei kamp ellers, men har vært langt bedre tidligere denne sesongen.

Mohamed Salah 8 – Herlig innstilling, som bl.a. fortjent endte med at han vant ballen til seg selv og fikk scoring via et forsvarsben. Hele tiden på sprang og hele tiden en trussel, og Liverpools beste etter vår oppfatning.

Roberto Firmino 7– God når Liverpool var gode, og fin scoring. Varierer litt i prestasjonene, og straffemissen ble kostbar.

Sadio Mané 8 – Til tider glimrende i 1.omgang. Forsvinner litt etter pause da Liverpool ikke greide å holde samme trykket, men likevel en spiller vi vil savne med karantene de neste kampene.

Philippe Coutinho – Brassen kom inn til varm applaus, rett etter at Sevilla hadde gjort 2-2 og Anfield nærmest tryglet om at Coutinho kunne vise noe av sin magi. Lykkes ikke helt med det, på et tidspunkt hvor lufta var gått litt ut av hjemmeballongen.

Daniel Sturridge – En annen som hadde den vanskelige oppgaven med å komme inn å prøve å løse opp et stadig større gjestegarn, som var veldig fornøyd med å prøve å sikre inn et poeng, og fikk aldri den forløsende sjansen.

Alex Oxlade-Chamberlain – Skaffet et par cornere gjennom sin energi langs høyrekanten, men det ble for lite og for sent.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]