Grujic føler seg klar for å starte

Marko Grujic håper at han får flere kamper fra start fremover.

22. sep 2017 kl 12.23 Arild Skjæveland

Mot Leicester i ligacupen fikk Marko Grujic sin første start for sesongen. Før kampen, ble han trukket frem av Jürgen Klopp som en spiller som hadde tatt store steg, men som ikke hadde fått vist det på grunn av lite spilletid.

– Det var fint å høre. Jeg tror på meg selv, og jobber hard. Vi skal spille Champions League, FA cup og Premier League denne sesongen, så vi må ha bredde i stallen og trenger alle spillerne, sier Grujic i et intervju med Liverpool Echo.

Føler seg klar for å starte

Serberen håper nå på flere kamper fra start fremover.

– Jeg har hatt en god pre-season, og har spilt noen kamper for U23 for å bli klar. Som alle andre spillere håper jeg på å få starte flere kamper, slik at jeg kan vise manageren og alle at jeg er klar for å spille i de største kampene for Liverpool. Jeg håper at jeg vil få sjansen til å starte flere kamper, sier han til Echo.

Han synes førsteomgangen på tirsdag var bra fra de røde.

– Vi spilte bra i førsteomgangen, og hadde flere sjanser enn dem. Vi skapte mye, men scoret dessverre ikke. Vi må bare fortsette å skape disse sjansene, så vil målene definitivt komme. Forhåpentligvis i neste kamp.

– Det er en lang sesong, og vi vil spille mange kamper. Det viktigste er at vi beholder troen, for vi har et veldig sterkt lag.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]