Liverpool U23 – Tottenham U23 4-2Harry Wilson med hat-trick i første omgang

Liverpool U23 tok sin sjette strake seier i Premier League 2, og topper tabellen.

22. sep 2017 kl 22.47 Einar Kvande

Det ble en veldig underholdende U23-kamp mellom Liverpool og Tottenham på Anfield fredag kveld.

Harry Wilson noterte seg for hat-trick i første omgang, og har dermed scoret fem mål på to kamper denne uken! Rhian Brewster gjorde Liverpools siste mål, og fastsatte sluttresultatet til 4-2 fem minutter ut i annen omgang.

Det tok bare 26 sekunder før den første ballen lå i nettet bak Spurs-keeperen. Harry Wilson utnyttet svakt forsvarsspill og lobbet over keeper og i mål.

Brewster sløste bort en god mulighet til å doble ledelsen, før Wilson scoret igjen. En lang ball fra Lloyd Jones fant Lazar Markovic på løp. Serberen serverte Wilson, som avsluttet sikkert.

Tottenham utlignet

Spurs reduserte like etterpå ved Marcus Edwards på et straffespark, etter at det ble blåst mot Jones.

Brewster kunne ha sendt Liverpool i føringen med to mål igjen, men hans skudd gikk i tverrliggeren.

Ti minutter før pause utlignet så gjestene ved Christian Maghoma.

Wilson ga seg imidlertid ikke, og like før pause fullførte han sitt hat-trick og sendte Liverpool i føringen igjen. Brewster avgjorde så kampen tidlig i annen omgang, da han satte inn Liverpools fjerde mål og sørget for seier 4-2.

Liverpools lag: Kelleher, Virtue, Whelan, Phillips, Jones, Grujic, Wilson, Woodburn (Dhanda 79), Brewster, Ejaria, Markovic (Brannagan 63).
Ubenyttede reserver: Masterson, Atherton, Johnston.