Ings er tilgjengelig

Danny Ings er i full trening, og kan få spilletid denne uka.

18. sep 2017 kl 11.14 Arild Skjæveland

Da Neil Critchleys U23-lag slo Manchester City på Prenton Park, haltet Danny Ings av banen og en fryktet igjen at det skulle være alvorlig.

Det var det ikke. Det var kun for å være forsiktig, og spissen har vært tilbake i full trening med førstelaget den siste uka, melder Liverpoolfc.com.

Kan få spilletid

I kveld spiller U23-laget borte mot West Ham, og tirsdag kveld skal førstelaget til King Power Stadium for å spille ligacup mot Leicester.

– Vi vil gjerne ha han med, men dersom vi ikke får det og at han ikke blir med oss, betyr det at han vil være involvert for førstelaget, og det ville vært fantastisk, sier Critchley til Liverpoolfc.com.

– Dersom vi kan hjelpe ham, og få Danny nærmere førstelaget og tilbake på Anfield, så vi vil gjerne hjelpe med det, for han har vært fantastisk når han har vært med oss.

– Han ble byttet ut forrige søndag, men det var bare av forsiktighetshensyn. Han har vært tilbake i trening den siste uka, og dersom vi får ha han med vil vi være glade, men om ikke er han kanskje involvert mot Leicester, og det ville gitt han et stort løft.

Ings har spilt i fem kamper for U23 så langt denne sesongen, og scoret ett mål.

U23-kampen mot West Ham spilles i kveld, kl. 20.00.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]