Liverpool U23 - Manchester City U23 1-0:Ings ut med skade

Danny Ings fikk en smell i siden av det ene kneet og måtte forlate banen etter drøye halvtimen av dagens U23-kamp på Prenton Park. Innbytter Yan Dhanda ble matchvinner.

10. sep 2017 kl 14.46 Einar Kvande

Skaden kom da Ings ble løpt inn i bakfra av en City-spiller, på stillingen 0-0. Ings fortsatte å spille en liten stund, og sto også ute ved sidelinjen et par minutter før han tuslet i garderoben.

Spissen var livlig i den drøye halvtimen han var på banen, og hadde blant annet en stor sjanse alene med keeper etter 19 minutter, der han lobbet over både målvakten og mål. Yan Dhanda kom inn da Ings forlot banen.

Harry Wilson hadde et frispark i stolpen før pause, mens Kamil Grabara gjorde en meget god redning på Citys eneste store sjanse i første omgang.

Wilson spilte sin første hele kamp etter skade, mens også Marko Grujic spile hele kampen.

Etter pause hadde begge lag store sjanser, men mål ble det ikke før innbytter Yan Dhanda skrudde ballen elegant i krysset i det 89. minutt. Liverpool holdt stand i tre hektiske overtidsminutter, og tok dermed sin fjerde seier av fire mulige i Premier League 2.

Cameron Brannagan kom inn i andre omgang, og fikk sine første minutter med kampaction etter å ha vært ute en måned på grunn av et brudd i hånden. Han erstattet U23-debutant Liam Coyle.

Ings ble tatt av banen for å være føre var

– Det var en ganske underholdende kamp, og vi vant igjen en kamp helt mot slutten. Det var en fortjent scoring, og en fortjent seier, uttalte Neil Critchley etter kampen.

– Danny Ings ble tatt ut for sikkerhets skyld. Han kjente noe tidlig i kampen, og vi valgte å ikke ta noen sjanser med ham. Vi vil undersøke ham, men vi håper det ikke er noe alvorlig, la U23-manageren til.

– Jeg ønsket å gjøre en forskjell da jeg kom inn, og heldigvis fikk jeg sjansen mot slutten, sa matchvinner Yan Dhanda etter at kampen var over.

Liverpools lag: Grabara, Whelan, Johnston, N. Phillips, Jones, Coyle (Brannagan 64), Wilson, Virtue, Ings (Dhanda 36), Grujic, Brewster (Adekanye 80).

Ubenyttede reserver: Kelleher, Masterson.