– Jeg er drittlei billige baklengsmål

Jürgen Klopp synes Leicesters to scoringer på King Power Stadium i kveld var av det lettkjøpte slaget.

19. sep 2017 kl 23.45 Einar Kvande

Liverpool hadde dominert stort i første omgang i Leicester, men de røde falt sammen etter pause.

– Vi spilte veldig god fotball i første omgang, og skulle ha avgjort kampen da. Vi misbrukte en rekke gode sjanser. Men jeg er drittlei slike mål som de vi slapp inn, uttalte Klopp til pressen etter kampen.

1-0 kom etter at Liverpool-forsvaret ikke klarte å klarere en ball som ble slått inn i feltet, etter at Liverpool hadde klarert en corner, og innbytter Shinji Okazaki satte ballen i mål via foten til Andy Robertson. 2-0 kom etter at Liverpool tapte duellen etter et innkast, og Islam Slimani fikk fritt leide til å knalle ballen i krysset.

– En fotballkamp varer i minst 90 minutter. Vi slapp inn mål etter en andreball i etterkant av en corner og etter et innkast igjen. Jeg er så lei av slike scoringer mot oss. Du kan ikke spille fotball og gjøre slike ting.

– Leicester overlevde førsteomgang på et eller annet vis fordi vi ikke er kliniske nok. Det er greit, men vi må klare å beholde konsentrasjonen. Målene deres var for lettkjøpte.

– Ved den første scoringen holder vi ikke linjen. Det er noe jeg har påpekt tusen ganger.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]