– Jeg er ikke interessert i rekorder

Han har flere strafferedninger enn Schmeichel, Cech og Courtois til sammen i Premier League, men Simon Mignolet er mest opptatt av at Liverpool plukker poeng.

25. sep 2017 kl 08.45 Einar Kvande

I helgen reddet Simon Mignolet sitt åttende straffespark som Liverpool-keeper, da han stoppet Jamie Vardys forsøk fra ellevemetersmerket på stillingen 3-2 til Liverpool. Keeperen reddet dermed de tre poengene for de røde, på straffesparket han selv forårsaket.

– Det var egentlig ikke noe straffespark. Jeg var først på ballen. Dersom en annen spiller på banen gjør det jeg gjorde, ville det ikke blitt blåst. Men det viktigste var at han vi rodde i land seieren og fikk de tre poengene, uttaler Mignolet til ESPN.

For mange baklengsmål

Nok en gang slapp Liverpool inn lettkjøpte scoringer, noe som bekymrer manager Jürgen Klopp foran bortekampen mot Spartak Moskva i morgen.

– Det sier seg selv at vi slipper inn for mange mål. Det er ikke tvil om det. Dette er vanskelig for meg. Vanligvis er jeg en god defensiv trener, men det er innlysende at det ikke har fungert så bra så langt, sier Liverpool-manageren.

– Men det skal bli bra. Jeg har tro på det – ikke bare på det offensive. Men jeg liker å ha en offensiv tropp.

– Jeg vet vi trenger resultater. Jeg liker dette laget. Kanskje er det ingen andre som liker det, men jeg liker det virkelig, og jeg ønsker at vi skal bli bedre sammen.

– Noen ganger trenger du et slag i trynet for å våkne, og vi har fått noen allerede, selv om det ikke har vært så veldig harde. Manchester City var et hardt lag i trynet, men det var det eneste.

– Vi ble ikke liggende på gulvet da heller. Uansett reiser vi oss alltid. Vi spiller god fotball, og jeg liker måten vi spiller på, avslutter Klopp.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]